PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61776
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

To genialny serial! ;( Uwielbiam go,żałuję tylko,że Tim Speedle został zastrzelony! ;(

ocenił(a) serial na 10
Joan_of_Arcadia

obeijrzalam we wtorek odcinek w ktorym zastrzelili speed'a no normalnie sie poryczalam jak oni mogli?takiego faceta nie dosc ze przystojny to taki dobry.bylo mi smutno, mogli sobie darowac to

ignis_2

mi tez sie nie podoba ze go juz nie bedzie:(ale wogole ten odcinek sie jakos dziwnie ogladalo wiedzac ze go zabija:/ ja nawet krzyczalam zeby wogole nie wychodzil z samochodu ale mnie chyba nie slyszal:p

ocenił(a) serial na 9
Joan_of_Arcadia

Taaaak szkoda że go zabili :(
Był mistrzowski, też prawie ryczałam :(

ocenił(a) serial na 6
someone91

Nie ich wina sam aktor chciał odejśc i zająć się filmami. Jak widać słabo mu to idzie.

Joan_of_Arcadia

Niestety nie mogłam, obejrzeć tego filmu, ale głęboko żałuję. Obejrzałam kawałek na youtube i też omal mi łzy nie popłyneły. Szkoda Tim Speedle, jego postać była bardzo dobra. Widziałam mały filmik (nie pamiętam gdzie:D), że Eric Delko zostanie postrzelony i chyba umrze. Ale nie jestem pewna w 100%. (Dla ciekawych http://pl.youtube.com/watch?v=nxpvQUOsd20 )
Jak wiadomo najpierw jego siostra umrze Marisol Delko Caine. Cain bo wyszła za mąż za Horatio.

ocenił(a) serial na 9
Atina_Vigo

To ciekawe. Kolejny zabity?!?!?!?!?!?!??!?!

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Eric Delco nie umarł.Faktycznie był ranny w wyniku postrzelenia ale przezył i juz we wczorajszym odcinku emitowanym na AXN wrócił do pracy.

Atina_Vigo

zanim coś napiszesz to sprawdź swoje źródła dokładniej !! po pierwsze Eric Delko nie umrze bo go uratują w następnym odcinku !! (wiem bo oglądałam) lekarka wbije mu w serce strzykawkę pełną adrenaliny :) a do pozostałych wielbicieli CSI Miami oglądajcie go codziennie o 21.00 na AXN (od poniedziałku do piątku) i w niedzielę o 21.00 na POLSAcie i a w czwartki oglądajcie AXN od 20.00 - 1.00 leci CSI Miami, Nowego Jorku i Los Angeles

zadzinka

Nie wszyscy mają AXN
Eric będzie żył, możecie obejrzeć kawałek filmu na:
http://pl.youtube.com/watch?v=R-c94HD2LcU

ocenił(a) serial na 10
Atina_Vigo

Za to wiekszośc ma internet,więc zawsze można sobie ściągnąć z netu i w całości obejrzeć.Ja w tej chwili ściągam 6 sezon którego na AXN jeszcze nie było.

anitab_22

W którym odcinku Eric został postrzelony?

karolinaa3

5x15 (Man Down). A jest CSI Las Vegas. Los Angeles może za kilkanaście lat jako re-make :)