Oglądał ktoś? Mnie się bardzo podobało i ciekawi mnie jak się zakończą pozostałe 2 odcinki. I jak H dorwie Zetów,co do morderstw były makabryczne.
Pociąć laskę na żywca (w sumie nie żywą też) jakim trzeba być chorym draniem. Nolasco fajnie zagrał morderce, nie spodziewałem się że potrafi :) No i fajna była scena jak dr Langston powiedział do Walter że ma myśleć jak niedźwiedź. No i cała scena z niedźwiedziem później też była świetna. Te przerażone miny Wolfa i Waltera bezcenne. Z niecierpliwością czekam na pozostałe 2 odcinki.
juz sa wszystkie napisy :P
ogladalem cala trylogie, najlepszy odcinek to ten z Miami pozniej NY a LV takie kiepskie
poza tym mialm za duze oczekiwanie bo oglaszane to bylo jako wielki crossover a tak naprawde tylko Ray latal... myslem ze razem z nim do NY poleci Horatio i jak nie bylo to mialem nadzieje ze razem Horatio z Maciem pojawia sie w LV ale tak nie bylo :(
tez sie zawiodlam... myslalam ze Horacy uratuje Las Vegas a tu nic takiego... wlasciwie normalne odcinki to byly;/
również sądziłąm ,że Horacy uratuje Las Vegas , ba i NY. A tu takie rozczarowanie, Miami nie puszcza Horacego ( jeszcze by nie wrócił-ale byłby kanał gdyby Horacy zabłądził i trafiłby do jakiegoś Teksasu :) CSI Texas- toche poleciałam) wole Miami bez obcych , mam tu na mysli róniez Cibriana- ten gosciu nie pasuje mi do CSI....
W którym odcinku się zaczyna ten wątek i na którym się kończy,bo już nic z tego nie wiem a nigdy nie oglądałem CSI Miami tylko NY i LV?