PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Jak każdy szanujący się fan CSI: Miami i matematyk w jednym potrafi wyliczyć - za tydzień na Polsacie zostanie wyemitowany ostatni, 21 odc 6 sezonu. W Stanach aktualnie emitowany jest sezon 7, dokładniej odcinek 21 ma pójść Apr 13.

Tak więc, czy wiadomo cokolwiek o dalszej emisji CSI: Miami na Polsacie? Zamierzają puścić z kopyta 7 serię, dopiero po wakacjach, czy w ogóle zrobić przerwę?

Jeśli ktokolwiek miałby jakieś informacje, byłabym niesamowicie wdzięczna! Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Jaden_Korr

za tydzień chyba nie będzie CSI bo będą święta i będzie lecieć Hrabia Monte Christo tak wynika z repertuaru na filmwebie. ale nic nigdy nie wiadomo. ;) ja mam wielką nadzieje, że 7 sezon będzie leciał od razu po zakończeniu emisji 6 sezonu CSI: Miami. ;]

ocenił(a) serial na 5
gosiunia94_94

na AXN zaczoł się 7 sezon tak dokładnie to wyemitowano 4 odcinek więc chyba będzie 7 sezon na polsacie nebawem :) przynajmniej ja tak myślę ... i mam nadzieje no bo lubię oglądać powtórki :) pozdrawiam wszystkich fanów csi miami :)

ocenił(a) serial na 7
ArabRab

nie wydaję mi się aby puścili do razu, ponieważ Polsat kupuje np. całą 7 serię. jak na razie nie może kupić bo jeszcze nie wyemitowano całego 7 sezonu w usa. pozostaje bycie cierpliwym, odcinki na axn lub ciągnąć z neta ;)

ocenił(a) serial na 5
Majtay

zobaczymy za dwa tygodnie lub 3 co będzie :)

ArabRab

w miejsce miami bedzie csi: ny

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

naprawde ! ;O
to nie możliwe ! nie mogą mi i innym fanom tego zrobić !
z resztą CSI: NY jest w czwartek. ;/

gosiunia94_94

Tak, to prawda. Przed chwilą dostałam odpowiedź od Polsatu, przytoczę całą treść:

Ostatni odcinek 6 sezonu serialu "CSI: kryminalne zagadki Miami" wyemitujemy 19 kwietnia. Na dzień dzisiejszy nie została jeszcze ustalona data emisji 7 sezonu tego serialu.
Od 26 kwietnia w każdą niedzielę zapraszam na emisję serialu "CSI: kryminalne zagadki Nowego Yorku".

No cóż, pozostaje nam czekać. Myślę, że po wakacjach już pójdzie 7 seria. : )

ocenił(a) serial na 5
Jaden_Korr

po wakacjach to chyba się na AXN skończy 7 seria...

ocenił(a) serial na 7
Jaden_Korr

tak jak mówiłam.. Polsat czeka na koniec emisji w usa 7 sezonu.
również myślę że w jesiennej ramówce powinniśmy się spodziewać Csi miami 7. a jest na co czekać, według mnie ten sezon jest jednym z najlepszych. wiem ponieważ jestem na bieżąco z odcinkami w usa. pozdrawiam :)