Zafascynowana serialem dorwałam gre, ale słaby ze mnie śledczy bo cały dzien minal a ja siedze na pierwszym sledztwie. Wie ktos jak zdobyc nakaz na Ronni i jej garaż
NIe grałam w gre ale jak powiesz mi o co chodzi to moze pomoge... o co chodzi w śledztwie itp.
Sprawa wyglada tak: Musze zidentyfikowac ofiare (ojciec Tim lub syn 18lat, obaj sa w nieznanym miejscu) i mam podejrzanych: Sedziego, najlepszego kumpla Tim, jego zone (kochanke Tima), zone Tima co go z domu wykopała, sórke przyjaciól. Aby grac dalej musze zdobyc nakaz przeszukania garazu. Przepytałam wszystkich swiadkow i podejrzanych i nic. Yelena nie chce dac nakazu bo niby dowody sa za slabe, cos musiałam ominac ale nie wiem co:(
grałam w to już jakiś czas temu więc nie bardzo pamiętam co dokładnie trzeba zrobić ale znalzłam solucje: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcCc/CSI3.htm (ang)
jakbyś nadal miała problem to postaraj się dokładnie opisać co już zebrałaś i zrobiłaś i może będę w stanie Ci pomóc...powodzenia
I znowu mam problem: jestem na ostatniej sprawie i nie moge złozyc zdjecia z biura sedziego(jakis blad gry wyskakuje) czy mozna ukonczyc te sprawe bez skladania zdjecia? Wiem, ze musze jakas kasete znalesc i oddac ja do laboratorium, ale nie wiem gdzie jest (niby w jakims rogu pod kurzem czy cos)
Nie wiem, w którą częśc grasz, ale poszukać patcha. Do chyba 3 Dimensions of Crime sa dwa [a sama gra swego czasu mnie nie chciała przepuścić w jednej sprawie i musiałem od nowa zaczynać] do Dark evidence chyba jeden. Może to pomoże, jednak posidam "Mroczne motywy" z patchem, to gra nadal robi niespodzianki. Powodzenia życzę.