PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61795
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

................................................................................ .........................ma dołączyć do obsady na stałe. Ale nie jak sądzono w miejsce Erica, który oczywiście sie odnajdzie.

http://cm1.theinsider.com/media/0/44/91/eddie_cibrian.0.0.0x0.420x637.jpeg
niezłe ciacho z niego ;)

http://lh5.ggpht.com/_RYjIYeKWZj8/SH9m6_oiG3I/AAAAAAAABUY/zP5jGKkZQvs/M+-+Eddie+ Cibrian+2.jpg

Anula_3

Już go lubię. : ) Jednak na talku dobrze gadają - TPTB mają problem z ułożeniem ciekawych storylines dla istniejących już postaci, więc zamiast wpychać nowych, powinni się skupić na starych bywalcach. Pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 8
Jaden_Korr

taki facet do Miami? mi nie pasuje, to nie w tym charakterze. jestem przeciw.

ocenił(a) serial na 9
Jaden_Korr

na Talku różne rzeczy gadają , juz dawno nie zaglądałam, za duzy przypływ wiedzy był dla mnie ;D

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

Ja jestem przeciwna wprowadzaniu nowych bohaterów (nawet tak przystojnych, bo facet rzeczywiście niezłe ciacho). Jest ich już i tak dużo, akcja się zapętla, lepiej niech scenarzyści skupią się na poprowadzeniu tych postaci, które już są w CSI.

ocenił(a) serial na 7
aaako

Ja również jestem temu przeciwna. Czytałam na jednej ze stron że bohater ten ma się brać za Call, i wprowadzić akcje w relacji Call-Eric, no ale to może tylko plotki.
Czytałam na spoilerach, że dołączenie tego aktora do obsady jest już postanowione, miejmy nadzieje że swoją postacią wprowadzi coś ciekawego, a nie kolejne ciepłe kluchy :P Pozdrawiam fanów Csi miami ;))

ocenił(a) serial na 9
Majtay

fajnie by było gdyby się wciął w relacje Call&Eric może wtedy ich wątek stał by się ciekawszy. No i by mogli wreszcie poszerzyć wątki Natali , bo ona biedna mało się pojawia...