Emily Proctor, która gra Calleigh Duquesne urodziła na początku grudnia córeczkę. Podobno dziewczynka otrzymała imię po babci aktorki Pippa. Calleigh opuści w sezonie 9 tylko jeden odcinek 15 i powróci w odcinku 16, do którego scenariusz napisał i będzie go również reżyserował jej kolega z planu Adam Rodriguez. Mam nadzieję, że teraz będzie już więcej Calleigh w serialu, bo jak do tej pory w sezonie 9 mamy jej bardzo mało, a to moja ulubiona postać :)
Ja nie widziałam 8 serii, i jak zaczęłam oglądać 9 to wydawało mi się, że Calleigh jest troszkę `napuchnięta` zwłaszcza na twarzy, i dlatego w pewnym momencie nawet podejrzewałam jakąś operację plastyczną czy coś ;D Ale jak widać aktorka była w ciąży. Nie mogę się doczekać odcinka reżyserowanego przez Adama.
Ja również, tym bardziej że Calleigh wreszcie będzie w nim na pełnym etacie, bo bardzo brakowało mi jej jak do tej pory w sezonie 9.
tez to zauwazylam i to ze e kilku ostatnich odcinkach (obejrzalam 14) wcale jej nie widzialam albo bardzo malo, w wiekszosci siedziala za biurkiem