Lubił bym ten serial gdyby nie ten aktor :p nie wiem ale nie czaję go ,nie lubię, irytuje mnie sam jego widok werrr :P
Oglądałem wszystkie odcinki ;
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
a na CSI: Miami nie potrafię się zmusić tylko dlatego że on tam gra ;]
żeby nie kłamać widziałem coś ze 3 sezony ale dałem sobie spokój i uciekłam na NY i na LV hehheh może kiedyś się zmuszę na serial jak już będę bardzo się nudził albo nie będę miał co oglądać raczej szybko to nie nastąpi hehehehe
To chyba przez te jego włosy hahhaha nie żebym miał coś do rudych ludzi :P
"hehehehe" - przestań tego nadużywać, nie lubię takich onomatopei w tekście. Brak Ci słów by wyrazić swoje uczucia? Przecież polski nie jest ułomnym językiem, mi pozwala na dzielenie się swoimi myślami z innymi.
I naprawdę nie mogłeś tego zawrzeć w jednym poście? Do tego ten komentarz "nie podoba się to nie czytaj".... Jak puszczasz w autobusie bąka, mówisz ludziom, że jak im sie nie podoba, to mają nie wąchać? Ja przepraszam, ale czy ktoś sie interesuje twoim poziomem kultury osobistej? Jeśli nie, wypadałby zacząć od tej chwili.
To że mi nie pasi to nie znaczy że tobie też musi ,prędzej czy później i tak obejrzę ten serial choćby z nudy :D
mi działa na nery jak do kogoś mierzy z pistoletu to podnosi tak wysoko klamkę :D niemal nad czoło :D
ja wolę tych aktorów http://1.fwcdn.pl/ph/89/64/108964/155614.1.jpg