Weszłem tu z ciekawości tylko jaką średnią ma ten serial.Spodziewałem się około 5.w każdym razie 5.5 to max,a tu patrzę 7.8.
Za co?Aż ręce opadają.
zgadzam się z tobą madziuleczqa. a co do średniej to każdy film i każdy serial na Filmwebie ma tak że kiedy jest nowy lub ma nowe odcinki to średnia jest wyższa. oczywiscie poza wszystkimi kultowymi serialami i filmami - zawsze są na wysokich miejscach rankingów
gniot to twój post :)
A CSI jest świetne. Lubię to oglądać. Czasem naciągane, ale... dobre amerykańskie kino/serial. Podoba mi się.
Powiedział człowiek, który film "Kevin sam w domu" ocenił 10/10, przy czym "Skazani na Shawshank" dał 9/10.
CSI Miami wbrew pozorom było całkiem niezłe. 5 sezonów temu, ale jednak. Taki przyjemny, bezstresowy serial. Inna sprawa, że to co prezentują obecnie to rzecz straszna i słaba do granic.
według mnie pierwsze 3 sezony CSI Miami były rewelacyjne, następne trzy były słabsze, a od 7 sezonu czyli kolejne 3 (sezon 7, 8, 9) są znowu lepsze.
pierwsze 3 sezony były dobre, bo to było w końcu coś nowego, takie oderwanie od m jak miłośćpodobnym gniotom. W końcu ktoś zapodał dobry serial, trzymający w napięciu. Później stał się ze bardzo przewidywalny, ale w sezonie od 7 zaczeli wracać do formy
W sezonie 7 zaczeli wracać do formy, a jej szczyt moim zdaniem osiągneli w sezonie 9. Uwazam, że aktualny sezon jest świetny, wracają powoli do starej formuły, tylko trochę brakuje mi w tym sezonie Calleigh.
ja jej nie lubię, więc dobrze, że jest jej tak mało ;pp 9 nie jest zły, ale to jednak nie to samo co 8 ;pp