Gdzieś słyszałam(a raczej czytałam), że ma powstać jakaś gra komputerowa na podstawie serialu? Wiem, że to głupie i pewnie nie prawda, ale już nie wiem... Może ktoś się orientuje?
Z góry dzięki za odpowiedź (oczywiście jeśli ktoś odpowie).
Pozdrawiam.
Gra istnieje już od dawna, są nawet gry. Kupiłam sobie nawet o tytule takim samym jak serial: "CSI: Kryminalne zagadki Miami". Niestety płyta nie działa na zintegrowanych kartach graficznych, a ja mam laptopa. U mnie nie chce się wczytać, mogę ci sprzedać:P Ani razu nie grana.
Ja też kupiłam już jakiś czas temu tą grę. Powiem szczerze, że polecam. Niestety gra jest wydana dość dawno i nie ma tam Ryana, ale jeszcze Speedl. Dużo myślenia, rozwiązywania zagadek itd. Przeszłam całą i jestem zadowolona, teraz planuję kupić CSI:New York.
a, to pewnie mam jakieś stare informacje... a jeśli gra istnieje, to może się skuszę:)...
pozdrawiam.
Mam wszystkie gry z serii CSI. 1 - Miami, 4 - Las Vegas. Są świetne. Dwie ostatnie, kupione niedawno (CSI: LV - 3 wymiary zbrodni oraz CSI: LV - Niezbite dowody), mają świetną grafikę i ruch postaci w czasie rzeczywistym. Przy okazji można poćwiczyć angielski, bo to gry w tej wersji językowej, z polskimi napisami.
Wszystkie dostępne w sklepie internetowym: http://www.sklep.cenega.pl/
Warto je mieć. Świetne ćwiczenie dla mózgu. ;)
Aha. Działają na laptopie.