PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

mamy już połowę września, a na Polsacie serialu dalej nie ma. CSI: NY tez brak. Podobno nowe sezony tych seriali maja być od października i to oba po sobie, w soboty (20.00, 21.00) Tak słyszałem. Ktoś wie coś więcej? Są jakiśs potwierdzone informacje?

PIOTREKPK19

Pewnie będą na wiosnę dopiero, ale jak coś to na stronie Polsatu jest numer do kontaktu z widzami i tam powinni Ci odpowiedzieć kiedy i w jaki dzień.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Mnie tez zdziwilo to ze nia ma Csi myslalem ze wejdzie do ramówki po skonczeniu programu Tylko muzyka a tu nadal cisza wiec moze licze na grudzien lub na wiosne moj plus jest taki ze ja juz widziałem 9sezon na AXN .Tylko te Csi stały tradycją .CHyba nie stanie sie tak jak z Gotowymi na wszystko czy z innym serialami

kinoman1985

Na Polsacie pewnie będą od Marca, bo Kości myślę że nie będzie na wiosnę, więc będą pokazywać chyba po 2 odcinki. Najlepiej jednak nie czekać na Polsat.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Polsat przerwie Kosci zima i wiosna pusci kolejna czesc tak robi ostatnio Miami jak wroci w Marcu to na pewno nie niedziela bo Od Marca wraca 3edycja programu Tylko muzyka i na 100%bedzie ten program w Niedziele wiecMiami wróci w Sobote ja jescze mam uważam ze film wroci w Niedziele od grudnia moze Csi Miami wroci po dwa odcinki w Niedzile lub po we Czwatrki po zakonczeniu serialu Hotelu53 i Szpilek na Giewoncie .Na takie moje dymanie.

kinoman1985

Na pewno nie będzie kości prędzej niż na jesień przyszłego roku. Bo do zimy mają 6 odcinków 7 sezonu. W sobotę Miami raczej nie będzie, prędzej może być Must Be The Music w sobotę, ponieważ na TVN będzie The X Factor,a na TVP 1 Ranczo. Więc Polsat za dużo straci więc Miami będzie na wiosnę najwyraźniej.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Wątpie by Polsat zmienial znowu emisje programu Must The Music dla mnie program zostanie w niedziele fakt program polsat bedzie mial wiekszą konkurencje ale wątpie by program zmienil dzien emisjii

kinoman1985

Specjalnie dla Ciebie napiszę do Polsatu z zapytaniem :)

ocenił(a) serial na 9
adamo001

A juz sie nie ro taki drobnoduszny ja i tak juz czekam na 10sezon

ocenił(a) serial na 3
kinoman1985

W czwartek ma być powtórka szóstego sezonu CSI:Ny podobno od 1XII

arcmarek

Tak, zaś będą pokazywać 6 sezon. A Polsat i AXN jak na razie nie odpisały.