Kiedy go w końcu zabija na dobre to już robi się nudne niezniszczalny wspaniały Horetio byłem wielkim fanem csi ale przy każdym sezonie czuje się jak bym oglądał mode na sukces Horeszja
No cóż, nikt Ci nie każe oglądać tego CSI. Zabicie głównego dowodzącego jest równe z zakończeniem serialu, więc nie rozumiem Twojego podejścia. Poza tym o ile dobrze pamiętam nie był często jakoś nie wiadomo jak zagrożony w sensie jego życie. Dopiero teraz w ostatnim odcinku 9 sezonu jest takie zagrożenie.
No chyba w 7 sezonie na lotnisku został zastrzelony i tak się zakończył sezon , ale w 8 okazło się iż to było tylko ustawione, więc mogli by już go na dobre sksowac widziałem każdy odcine i ostatnie dwie serie to jakieś parodie, poprostu ciąga kolejne odcinki jak mody na sukces.
Jak śpiewa Markowski ,,Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejść -NIEKPOKONANYM " a Horetio juz dawno został pokanany przez nude i rutyne ten serial jest zwykłym tasiemcem niewnoszącym już nic nowego-monotomia.
pozdrawiam
Nie w 7 tylko jak już w finale 6 upozorował swoją śmierć by dorwać Rona Sarisa. Jak Ci się nie podoba nie musisz oglądać. Dla mnie nowe odcinki są bardzo dobre, mimo że 9 poziom to utrzymany jest poziom serialu.
Myślę, że większe zagrożenie ma Natalia Boa Vista, ponieważ jest w bagażniku tonącego samochodu :P
W każdym razie możliwe, że serial kończy się postrzeleniem "rudego" porucznika H. Caina, jeśli nie zostanie stworzony 10 sezon. ;]
Będzie 10 sezon bo jest oficjalne przedłużenie że 25 września o 22 startuje 10 sezon na CBS,a pewnie na połowie, albo do pierwszej części miesiąca pojawią się przecieki na temat premierowego odcinka.
Zdjęcia do sezonu 10 ruszają 19 lipca, a Eva La Rue, grająca Natalię Boa Vista potwierdziła oficjalnie, że podpisała kontrakt na 10 sezon.