PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61779
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

I co sądzicie o ostatnim odcinku z tego sezonu?

użytkownik usunięty
PIOTREKPK19

hardcorowy i aż chce się czekać aż dadzą 9 sezon

No jeden z lepszych, w ogóle końce sezonów w Miami są świetne, jak myślicie?

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Oj tak, zakończenia tej serii mają to do siebie, że zaskakują i zawsze są otwarte, a potem się człowiek zastanawia co będzie dalej :)

Neferubiti

Ale jak zauważyłem zakończenia zawsze dotykają kogoś z ekipy. Na końcu 6 był Horatio i pozorowanie śmierci, w 7 Delko na Everglades, teraz to że wszyscy upadają, a w 9 Natalia i Horatio.

użytkownik usunięty
adamo001

czy w 9 to jakaś aluzja na temat tego co może być niekryminalnego dalej?

Możesz jaśniej bo za bardzo nie wiem o co pytasz :)

użytkownik usunięty
adamo001

no bo nie wiadomo co producentom albo scenarzystom do głów wpadnie- jak Natalia i Horatio będą jakimś głupim pomysłem razem (to właśnie mogłaby być aluzja z końca 9 sezonu) to serial zrobiłby się komedią romantyczną

Nie no na pewno tak nie zrobią. Natalia moim zdaniem powinna być z Ryan'em. A mogliby w końcu wyjaśnić tą relacje między Calleigh a Delko, bo nie wiadomo co myśleć o tym też.

użytkownik usunięty
adamo001

mogliby to skończyć raz a dobrze bo to nie jest żadna komedia romantyczna

Jak się można domyślać to Calleigh i Dleko nie są już razem. Przynajmniej , gdy ja oglądałam te odcinki to miałam takie zdanie o ich relacjach. A co do tego , że Natalia powinna być z Ryanem to się nie zgadzam. Za dużo głównych bohaterów już ze sobą było. Calleigh-Delko , Horatio-Marisol , Natalia-Delko , itd. Mi się tam Ryan bardziej podoba jako singiel ;D . Wracając do tematu , zakończenia ósmego sezonu , to na prawdę bardzo mi się podobał. Jeden z najlepszych. Choć jestem już po 9 sezonie , ( obejrzałam , bo nie mogłam się go doczekać w Polsce xd ) to zakończenie było jeszcze lepsze. Wzbudzało więcej emocji ( przynajmniej we mnie ) i teraz po prostu nie mogę się doczekać na 10 sezon.

PIOTREKPK19

No też miałem wrażenie, zwłaszcza że w 2 odcinku 9 sezonu mówiła Kocham Cie jak brata czy coś w tym stylu. A ogólnie 9 sezon był bardzo bardzo dobry. Czekać tylko na jakieś spoilery na temat 10. A jak coś to zapraszam na
http://csinyfan.forumowisko.net/portal.php mam tam konto i najnowsze wiadomości się pojawiają m.in o Housie, Criminal Minds, itp

ocenił(a) serial na 5
adamo001

To jest tragikomedia romantyczna raczej:D.