ktory skończył sie na tym jak wzieli Horatiego do kolumbi wywieźli i jak ktos porwal tą blondyne ? Prooosze o odpowiedź =)
Aaa, dzieki serdeczne^^ A tak przy okazji może wiesz: który to był odcin/sezon nowego yorku jak ci spotkali sie z tymi z las vegas? =)
Hmm, jesteś pewna? Nie przypominam sobie crossover'a CSI: NY i LV. Wiem tylko, że w odcinku CSI:LV "Revenge is Best Served Cold" <odcinek 1 serii 3> występuje Carmine Giovinazzo, ale nie jako postać, którą gra w CSI:NY. Może chodziło Ci o crossovery CSI:Miami z NY, albo CSI:LV z Miami?
aaa racja, pomylilo mi sie, ehe ^^; chodzi mi o Miami i NY ^^
a jest LV z Miami tez?? tez byś zapodał numer odcina/sezonu =D
swoją drogą to: jeny, ale pamięć ^^ podziwiam. musisz byc ich jakimś super wielkim fanem =D
Powiedzmy, że bez tych seriali żyć nie mogę. ; p
crossover Miami z LV.
Pierwszy odcinek CSI: Miami to jednocześnie 22 odcinek sezonu 2 CSI: Las Vegas 'Cross Jurisdictions'.
crossovery Miami z NY:
Pierwszy odcinek NY to jednocześnie 23 odcinek 2 sezonu CSI: Miami 'MIA/NYC NonStop'.
'Felony Flight' 7 odcinek sezonu 4 CSI: Miami, kontynuacja w 'Manhattan Manhunt' 7 odcinek sezonu 2 CSI: NY.
Inne:
odcinek 22 sezonu 3 CSI: NY 'Cold Reveal' to crossover z Cold Case.
odcinek 6 sezonu 8 CSI: LV 'Who and What' to crossover z Without a Trace, kontynuacja w odcinku 6 sezonu 6 'Where and Why' Without a Trace.
Mam nadzieję, że nic nie ominęłam. : ) Miłego oglądania! ; P
hej! mam kolejne pytanie: jak ten siwy stary zgrzyt postrzelil w szyje warrcik'a browna to to jest 7 czy 8 sezon? i który odcinek? i.... czy on przeżył ??? 8(_______(