Ja mam zawsze taki dylemat no bo np. raz dla mnie jest njapiękniejszy Eric raz Ryan ...
A dla was?
-Eric?
-Ryan?
-a może Horatio??:D
ale nic nie zmieni faktu ze ten serial jest genialny :) aktorzy fantastyczni :) a widoki wspaniałe aż się chce jechać do Miami :)
hahahaha ej Horatio jest zawsze taki spokojny i tak sciaga te okulary smiesznie :D a co do tematu to hm mi sie zawsze Eric strasznie podobal :P ale jak tak teraz przeczytalam ten post i wlasnie ogladam na polsacie CSI Miami to Ryan tez jest nie zly :P ale io tak chyba wole Erica :D
Mnie się bardziej podoba Ryan, choć Eric według mnie też jest bardzo przystojny.
Eric rządzi, szczególnie gdy jest bez koszuli. : )) Tylko jeden element całego widoku zepsuł mi całą przyjemność sceny, ale to już zahacza o spoilery... : )
Jednak nikt i nic nie pobije Grega z CSI. : ))
Moim zdaniem Ryan ma coś w sobie takiego znajomego ... niby tu taki dobry policjant ale też ma swoje problemy z hazartem ... a jego spojżenie mmm^^^Jonathana oglądałam też w serialu Łowcy Koszmarów to jeszcze nie był aż taki przystojny grał tam wiedzacego wszystko o zjawiskach nadprzyrodzonych ,a w CSI MIAMI to już z niego ciacho się zrobiło... :)
bez okularków Horatia, CSI MIAMI by nie istniało ;)
to już po prostu kult i tradycja że przed każdą czołówką musi je ściągnąć i założyć :)
nie wiem czemu ale Horatio mnie śmieszy.. Bardzo lubię ten serial, ale on jakoś czasami zwyczajnie mnie dobija..
a jak jeszcze Horatio stanie bokiem lub kucnie (oczywiście okularami na nosie) to już leżę na podłodze...on robi to z taką powagą .. nawet nie wiem co w tym śmiesznego ale ja to uwielbiam:)
Ja też z miejsca odpadam, jak tylko tak "fachowo" kuca albo robi te swoje akrobacje z "shades of justice" XD I też nie wiem co w tym jest śmiesznego, ale mnie to bardzo bawi :D
a mi się Jake podoba ;)
Eric jak miał dłuże włosy , tak do 5 sezonu ;) teraz też jest niezły ale wtedy bardziej ;)
nom Jack też faaaajny :) tylko żadko jest w serialu :( a Ericoki bardziej pasowała stara fryzura :)
Jake już się nie pojawi w serialu ;( no chyba , ze epizodycznie ;P gdzies cztałam . a szkoda , pasuje do Calleigh
Eric też do niej pasuje ... :)Ale ciekawe czy Ryan kogoś ma w serialu bo nic o tym nie mówią....