Uważacie że bez Horatio był by o wiele lepszy ale jednym słowem to ,,Gówno Prawda" każda sprawa dodaje kolorów do odcinka z Horatio CSI bez niego było by denne i bez sensowne jak pozostale CSI on nakręca ten serial w innych CSI powtarzają się zabójstwa te same tryby śledztwa, a Horatio nawet z podobnym zabójstwie ożywia go i dodaje nowych wrażeń z oglondanego odćinka. W takim Serialu jest perfekcyjnie dobrana cwaniak który potrafi wszystko rozwiązać niczego się nie boji zadufany w sobie(Tak jak jeden z mojich kolegów xD) ale raczej moja wypowiedź nie pomoże dla takich prowokantów którzy wstawiają kiczowatym polskim serialom 10 i polskim dennym aktorom.
zamiast oglądać tv i pisać bełkotliwe komentarze zacząłbyś się lepiej zaprzyjaźniać ze słownikiem...
żaden ze mnie patriota, ale jak widzę jak ktoś pisze "ić" to wybacz ale nie mogę się powstrzymać:P
Niewiem jak ty ale ja nie korzystam z tv i nie mam zamiaru niczego oglądać na polsacie a bełkotliwy komentarz zostawiasz ty i prowokatorski żeby po denerwować pare osób może ci to sprawia przyjemność ale ty zapoznaj się z www.magiainternetu.blo.pl
nie sprawia mi przyjemności zostawianie "prowokatorskich" komentarzy natomiast razi po oczach brak szacunku do rodzimego języka
Flea ty naprawde prowokujesz to był o filmie a ty co przerabiasz w bezsensowną sprzeczke tobie chyba naprawde sprawia przyjemność denerwowania ludzi.