PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Uważacie że bez Horatio był by o wiele lepszy ale jednym słowem to ,,Gówno Prawda" każda sprawa dodaje kolorów do odcinka z Horatio CSI bez niego było by denne i bez sensowne jak pozostale CSI on nakręca ten serial w innych CSI powtarzają się zabójstwa te same tryby śledztwa, a Horatio nawet z podobnym zabójstwie ożywia go i dodaje nowych wrażeń z oglondanego odćinka. W takim Serialu jest perfekcyjnie dobrana cwaniak który potrafi wszystko rozwiązać niczego się nie boji zadufany w sobie(Tak jak jeden z mojich kolegów xD) ale raczej moja wypowiedź nie pomoże dla takich prowokantów którzy wstawiają kiczowatym polskim serialom 10 i polskim dennym aktorom.

ocenił(a) serial na 2
Deidara

zamiast oglądać tv i pisać bełkotliwe komentarze zacząłbyś się lepiej zaprzyjaźniać ze słownikiem...

ocenił(a) serial na 9
cureaholic

Jak z ciebie taki patriota to ić służyć u boku prezydenta.

ocenił(a) serial na 2
Deidara

żaden ze mnie patriota, ale jak widzę jak ktoś pisze "ić" to wybacz ale nie mogę się powstrzymać:P

ocenił(a) serial na 9
Deidara

Niewiem jak ty ale ja nie korzystam z tv i nie mam zamiaru niczego oglądać na polsacie a bełkotliwy komentarz zostawiasz ty i prowokatorski żeby po denerwować pare osób może ci to sprawia przyjemność ale ty zapoznaj się z www.magiainternetu.blo.pl

ocenił(a) serial na 2
Deidara

nie sprawia mi przyjemności zostawianie "prowokatorskich" komentarzy natomiast razi po oczach brak szacunku do rodzimego języka

cureaholic

Flea ty naprawde prowokujesz to był o filmie a ty co przerabiasz w bezsensowną sprzeczke tobie chyba naprawde sprawia przyjemność denerwowania ludzi.

ocenił(a) serial na 2
Stop_Kapynzrola

tak ale tylko wtedy kiedy nie mam nic ciekawszego do roboty, zresztą jakby było napisane po ludzku to bym się nie czepiała sposobu wypowiedzi tylko uznania oryginalnego csi za denne i bezsensowne a tak cóż...nie wyszło...peace:P