PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61786
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Od kiedy Calleigh i Eric nie są razem, tzn. od którego odcinka, bo dopiero w S09E02 się o tym dowiaduję? I czy mi się wydaje czy Emily jest w ciąży...

ocenił(a) serial na 9
balex

Tak Emily jest w ciąży, ale serialu nie będzie to użyte. Sama się pogubiłam w tym wszystkim, ten co to pisał chyba nie oglądał poprzedniego sezonu. C&E już nie ma, rozstali się. Może po prostu scenarzyści bali się że zainteresowanie serialem zgaśnie jak ich połączą, ale to już lekka przesada. Kolejnym powodem może być powrót Miami na stare tory, a tam romansów nie było w pracy... .

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

*niby od 9tego sezonu ale mi się wydaje że już w końcówce 8mego. Tylko tego nie pokazano.

ocenił(a) serial na 8
Anula_3

Od odcinka 7x16 Sink or Swim

Opowiem w skrócie co się działo między nimi.

W sezonie 7 Ericowi zależało na Call i chciał z nią być, ale ona nie chciała. W odcinku 7x13 "And They're Offed" Eric kupił Call trufle, które ona uwielbia. W odcinku 7x16 Sink or Swim Eric zostaje zatrzymany jako nielegalny imigrant, a gdy go wypuszczają czeka na niego Call i następuje ich pierwszy pocałunek i Call zaprasza go do siebie na "tradycyjny amerykański obiad". W 7x18 "Flight Risk" Ryan domyślił się, że Call i Eric są parą, mówi o tym Natalii ale ona mu nie wierzy.

Po tym jak Eric został ranny w finale sezonu 7 chwilowo zabroniono kontaktów Erica i Call. W odcinku 8x05 Bad Seed Eric wraca do pracy ale na końcu jego postanawia zrezygnować - następuje fajna rozmowa Erica z Call w szatni CSI, wygląda na to że dalej są ze sobą. Po odejściu Eric będzie tymczasowo pracować jako obrońca, ale wróci do zespołu.

ocenił(a) serial na 9
_nn_

_nn_ hyhy źle zrozumiałeś/łaś, chodziło o to kiedy się rozstali :D