Ostrzegam po raz ostatni, po tym może być gorzej... ^^
A mianowicie, każdy, to regularnie siedzi na talku, wie, że były przypuszczenia, że Adam Rodriguez <Eric Delko> opuszcza serial. Ostatnio niestety przypuszczenia stały się niemal pewne. Co Wy o tym sądzicie? Jak będzie wyglądał serial bez Erica?
Ja sama powiem szczerze, że jak oglądam CSI: Miami od dobrych 6 lat, to na początku miałam na widok Erica motyle w brzuchu i dla mnie serial nie będzie tym samym bez niego. Z drugiej strony - tak samo myślałam, gdy zginął Speed, jednak jakoś to wszystko kręci się dalej. Według mnie, dużo zależy od tego, jak spisze się nowa postać i czy swoim urokiem sprawi, że szybciutko zapomnę o odejściu Adama. ^^
Na sam koniec dodam, że mam jeszcze taką nikłą nadzieję, że TPTB uda się wynegocjować coś i Eric Delko zostanie. Cóź, mówią, że nadzieja umiera ostatnia. : )
Pozdrawiam!
Ah ten talk =.=
Z tego co wiem to Adam ma podpisany kontrakt na sezon 8. Zresztą jak cała ekipa serialu. Myślę że wszyscy chcą podsycić atmosferę. Tym bardziej, że ja sama nie wyobrażam sobie zakończenia jego wątku w tak banalny sposób. A co z płaczącą Calleigh? :) no tak chcieli mieć trochę dramatu.
Pozostaje czekać nam do 21 września (jeżeli czegoś nie poknociłam)
Osobiście uważam, że Eric zostanie, bo przecież 8 seria ma rozpocząć się od tego że znajdą Erica i bd on w śpiączce. A dodatkowo wprowadzają nową postać, nie pamiętam nazwiska ;) który ma się podobno zainteresować Call. Więc była by to głupota uśmiercać bohatera jak przecież scenarzystom wątek się nawija, rywalizujący panowie o Duquesne. Czy bd to ciepłe kluchy czy coś świeżego, zobaczymy. :)
Pozdrawiam ;)
ehh a może jednak nie dociera do mnie ta myśl?! xD
Look:
http://www.latina.com/blogs/vivo-por-tivo/adam-rodriguez-leave-csi-miami
Ja tam nadal mam nadzieję, że to wszystko będzie jedną wielką pomyłką i Adam Rodriguez zostanie. : ) Pożyjemy, zobaczymy. Cieplutko pozdrawiam!
aaaa, co wy gadacie? nie mogą tego zrobić. ja tam do przodu nie jestem, oglądam na axn-nie. wiecie co z Alexx? czy jeszcze kiedyś się pojawi? jakoś przeżyłam jej odejście, ale jeszcze on? nie, to bez sensu.
raptem na miesiąc odcinam sie od neta ( wakacje) a tu ta wejśćiu taki news ... jestem w szoku lekkim :O
a czy ktoś mógłby mi napisać dlaczego chcą się pozbyć Adama Rodrigueza <Erica Delko> z serialu?? bardzo prosze
coś mi się obiło ,że odchodzi od CBS może dostał lepszą propozyje ,ale wolałabym ,żeby został. W końcu to jeden z głownych bohaterów.
Ewcynka, serial bez Horatio? to to by był Armageddon! bez niego ten serial zamieniłby się w Modę na sukces.
taaa ale Horatio jest jak Ridge z Mody na Sukces... Niesmiertelny:) pewnie jak nastapi koniec swiata okarze sie ze Horatio jest Bogiem a Ridge jego prawa reka:)
a Chuck Norris lewą ??? xD.............................................................................. ..................................................................
w "modę na sukces " dobre xD
PS. oglądam dopiero ten serial od niedawna i mam takie pytanko:
w którym odc. Horatio mówi "burning baby burn"?:)
a co wy na to ,że Eric jedank wróci ale... odejdzie i z nim Calleigh. Koszmar ... nie wiem co to będzie za CSI MIAMI. To bedzie raczej CSI HORATIO
''Eric jedank wróci ale... odejdzie i z nim Calleigh''- gdzieś wyczytane, czy czysto teoretycznie mówisz? :)