PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61795
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Gdyby miała być kręcona polska wersja CSI- Miami, których polskich aktorów obstawilibyście na miejscach tych z oryginalnego amerykańskiego serialu? ;)

użytkownik usunięty
murzyn26cm

ja raczej żadnych bo nie umiem sobie wyobrazić Polaków w takim serialu

ja tez raczej nie bardzo...

ocenił(a) serial na 10
murzyn26cm

Hiszpanie sobie z tym poradzili a Polacy nie mogą ?

A swoją drogą główną rolę mógłby zagrać Paweł Bukrewicz też jest rudy.

ocenił(a) serial na 10
murzyn26cm

Czysta fantastyka!
W Polsce nie widzę odpowiednich aktorów, spójrzmy na jakość naszych seriali sensacyjnych. "Oficer" jeszcze był jako taki, ale reszta słabiutka (już nie wspomnę o amatorce z W-11). Ale możemy się pobawić w typowanie, bo to nawet zabawne.
Horatio (w polskiej wersji musiałby mieć na imię Horacy, a to już jest dziwne)- myślę, że rude włosy to za mało, żeby prowadzący Teleekspres miał zagrać główną rolę. Może zatem ... o Daniel Olbrychski - to będzie "H" a la Kmicic!;)
Eric (Eryk już lepiej brzmi, ale to i tak rzadkie imie) - ja w tej roli widzę Szyca.
Calleigh (po polsku Kasia) - niezła blondyna o wysokim IQ. Mamy taką w polskim show-biznesie. Doda w laboratorium, to by było coś.
Ryan Woolf (po polsku Ryszard Wilk) - ktoś ciapowaty - może któryś Mroczek albo Damięcki.
Natalia - na bank Kasia Cichopek.
Skończyły mi się pomysły. Może jeszce coś wymyślę.

tombard23

Boze Mroczek w roli Rayana to bylby koniec swiata!

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

Zgadzam się, ale jak już powiedziałem, polska wesja CSI to czyta fantastyka!

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

koniec świata!? to byłby koniec całej galaktyki!!! chyba fani CSI Miami w Polsce popełnialiby zbiorowe samobójstwa O.O

nie, w Polsce nie uda się zrobić takiego serialu niestety

aaako

a szkoda bo podobno Sledczy w Polsce sa bardzo dobrzy. Niestety jedyny obraz policji jaki wystepuje w serialach to Mroczny Mroczek w Pierwszej Milosci i chyba cos w Plebani... szkoda szkoda;/

murzyn26cm

Nie no bez jaj ludzie nie piszcie takich rzeczy o polskim CSI bo juz rozmyslam nad samobójstwem :):):)A tak na poważnie nie ma takich dobrych aktorów w Polsce którzy mogli by zastapic orginały amerykańskie!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
scully1981

Jak dla mnie do roli Horatio idealnie nadałby się Andrzej Bienias (jak ktoś nie widział go w teatrze można zobaczyć go w serialu Na dobre i na złe), nie dość że są do siebie bardzo podobni to jeszcze ich zachowanie nie różni się zbyt wiele ;)

ocenił(a) serial na 1
scully1981

Oczywiście, w Polsce nie ma dobrych aktorów.
Jak oglądacie jakieś gówna typu CSI, czy W-11 to skąd wy macie wiedzieć jakich my w Polsce mamy aktorów.
Polecam obejrzeć Pitbulla, film/serial, który bije na głowę w każdym calu te wasze bztedy CIA, czy tam CSI.
Może przejrzycie na oczy jakimi bajeczkami się zachwycacie.