PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Niestety nie miałam mozliwości obejrzec w całości wczorajszego odcinka (Polsat). Mam więc prosbę czy moglibyście powiedzieć mi dlaczego Eric został zatrzymany ? I przy okazji który to był odcinek 12-13?
Z góry dziękuję za info :)

Jago_7

to byl odcinek 16:P a za co Erik zostal zatrzymany... coz ogladalam dawno wiec nie pamietam za bardzo ale zdaje mi sie ze to mialo cos zwiazek z jego ojcem. Wydaje mi sie ze chodzilo o to ze po tym jak okazalo sie ze Delko urodzil sie na Kubie, stal sie nielegalnym imigrantem aczkolwiek moge sie mylic, niech to ktos zweryfikuje:D pozdrawiam:D

użytkownik usunięty
ewcynka16

o to chodziło dokładnie :)

ewcynka16

Dzieki bardzo :) Czyli jest tak jak podejrzewałam. Swoją drogą rychło w czas sie zorientowali w tym jego nielegalnym pobycie ;)

użytkownik usunięty
Jago_7

Eric został zatrzymany bo się okazało, że urodził sie na Kubie i jest nielegalnie w Stanach. Później ten prawnik coś tam mu załatwiał nie wiem o co w tym chodziło i czy to działało, ale później ojciec Erica mu pomógł a po zbadani zęba okazało się, że nie jest Rosjaninem (ojciec) bo miał jakieś izotopy w sobie, które były tylko w Nowym Meksyku (taki stan jakby ktoś nie wiedział).

A ja mam pytanie czy ktoś wie jaka piosenka leciała na koniec tego odcinka? dla mnie brzmiało to jak Simon&Garfunkel ale nic nie moge znaleźć...