Witam, kilka miesięcy temu widziałam w telewizji na stacji niepublicznej zwiastun "nowego" odcinka, niestety wtedy nie mogłam go oglądać a teraz nie mam pojęcia, który to jest odcinek.
W reklama była generalnie o jakimś ogromnym mieszkaniu, które służyło komuś do zabijania ludzi (była w nim wielka chłodnia/ zamrażalka, jakieś tajne przejście, a gdy śledczy stali w salonie spadła w ich kierunku z sufitu coś jakby wielka "klepka" z mnóstwem ostrych zakończeń). Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógł mi powiedzieć, który to był odcinek. // Możliwe,że jest to odcinek z serii Zagadek Nowego jorku już sama nie wiem...
To było na pewno w serialu CSI:Kryminalne zagadki Nowego Jorku.
Tak dokładnie to sezon.6 odcinek 10
Tytuł:Death House
Proszę bardzo i to jest ten odcinek:
http://iitv.info/csi--ny/s06e10-death-house.html
Dziękuję, obejrzałam go już wczoraj i to dokładnie z tego samego linku :)...
A czy kojarzysz jeszcze może jakieś odcinki Kryminalnych zagadek - już obojętnie, których o podobnej tematyce... Jacyś seryjni mordercy, czy też właśnie takie bardzo zagadkowe sprawy (gdyż odcinki w stylu "zwyczajnego" zabójstwa czy też porachunków między ludźmi trochę się mi już przejadły a głupio buforować każdy odcinek po trochu żeby się przekonać o czym jest dana sprawa)??
Przepraszam, że aż tak zawracam głowę :).
Ja z "nietypowych" odcinków CSI: Miami mogę polecić "All Fall Down" (S08E24), "Miami, We Have a Problem" (S08E15), "Dissolved" (S07E24) czy "Head Case" (S07E12).
Przyznam, że oglądam jedynie CSI: Miami, ale kiedyś widziałam odcinek CSI: Nowy Jork "Hung Out to Dry" (S03E04) i był naprawdę nietypowy jak na serię. Powracając do CSI: Miami: "Sunblock" (S06E06), "Guerillas in the Mist" (S06E11).
Jeżeli lubisz takie zagadkowe sprawy, to zdecydowanie polecam serial "Geneza" (na AXN w poniedziałki o 21.00, można też go znaleźć w internecie - ja pobieram z chomikuj).