PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Pytanie

ocenił(a) serial na 8

Witam mam pytanie który sezon emituje stacja AXN i Polsat ? i ile jest serii ? jeśli mógł by odpowiedzieć będę wdzięczny. ;)

Czekam na odpowiedz. :)

pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 5
Karol95

Polsat emituje 3 sezon, a AXN 7
a razem sezonów jest chyba 8 tylko jescze w trakcie krecenia, ale do końca nie jestem pewna...

Karol95

AXN emituje sezon 7 Kryminalnych zagadek Miami,a Polsat we wtorki sezon 3.Z tego co wiem to jest tylko 7 sezonów Kryminalnych zagadek Miami.

ocenił(a) serial na 8
Karol95

Według Wikipedii sezonów jest 7 ale też coś słyszałem, że ma być 8. sezon.

ocenił(a) serial na 10
guliver_filmweb

Na pewno będzie. Znając serie CSI to tak szybko się nie skończy. Z jednej strony się cieszę, bo jest to coć co kocham, ale boję się, że z drugiej strony, przeciąganie może nie wyjść na dobre.

ocenił(a) serial na 6
Karol95

Przeciąganie już nie wyszło na dobre, 7 sezon to katastrofa:/

ocenił(a) serial na 10
anitaxelx

Masz trochę racji. Zawsze oglądam CSI:Miami z wielkim zaciekawieniem. Ostatnio jednak włączyłam na AXN a tam leciał jeden z odcników 7 serii, bodajże 17, to myślałam, że zasnę z nudów. Nic się nie działo a wątek był bardzo przewidywalny. Jakiś czas potem obejrzałam kolejne odcinki i muszę przyznać, że serial się zrehabilitował. Motyw z Ryan'em, porwaniem go itd. był jak dla mnie udany. Ryan bez zęba... :p Straszne, ale była w tym nutka czegoś zabawnego:)
Tak więc, nie wiem co o tym sądzić.