Witojciez drogie fanki i drodzy fani (czy tez fanowie) magicznego serialu pod jakże magicznym tytułem Si Es Aj xD
w związku z tym, ze na AXN leci 8 już sezon, rzeczonego filmu, w moim mózgu rodzi się pytanie (jako ze chyba jestem głucha też się rodzi)
więc. niechże mi ktoś obyty i ogarnięty odpowie mądrze i logicznie, jak się nazywa przemiły olbrzymek czarnego koloru skóry, co to zawsze tryska optymizmem, i kręci się koło Wolfa, który to Wolf wygląda jak wymoczek przy tymże murzynku, sięgając mu wzrostem do okolic pachy. (pomijam fakt ze szanowny mister Łulf wygląda jakby zaciążył, bo brzuszka dorobił się konkretnego, a twarzyczka niezmieniona i szczuplutka nadal xD)
to jedno pytanie.
pytanie numer dwa.
proszę również o dane personalne (w tym numer buta, wzrost wagę, i znak zodiaku) (może być jeszcze pesel i numer konta) jak się nazywa miły pan informatyk z bródką i kitką blond loków z tyłu czaszki.
Dziękuję za uprzejme wyczytanie i spełnienie moich próśb uniżonych xDD
No że tak powiem język dosyć gimnazjalny ;) , ale nie mnie Cię osądzać:
1.Omar Benson Miller
2.Wes Ramsey
Przykro mi ze mnie aż tak źle oceniacie. Do gimnazjum dalej niż bliżej , i cokolwiek zasmuca mnie fakt, ze po mojej wypowiedzi uznane zostało, ze uczęszczam do tej mało zacnej szkoły. Cóż. taki mam sposób mówienia również na co dzień, i śmiem twierdzić, ze większości mych znajomych ni trochę nie przeszkadza.
Co do poziomu gimnazjalnego, to taka mała dygresja, gimnazjaliści mówią cokolwiek inaczej, i aż tak.. em. ładnie? ciekawie? osobliwie w każdym razie, nie mówią, powiadam wam.
na pytanie emmy2424 nie mam zamiaru odpowiadać, ponieważ w najbliższym czasie nie mam zamiaru zlecić komukolwiek napisania biografii o mej skromnej osobie, a poza tym innych kobiet o wiek się nie pyta, natomiast Anuli_3 dziękuję uniżenie za odpowiedź na me niewielkie (i widzę nie kłopotliwe) pytanie
(btw. na film-webie i dziwniej ludzie piszą a starsi niż ja są więc nie sadzę by po tym było człowieka oceniać)
Pozdrawiam
Ależ nic się nie stało. Po prostu czasem zapominam, ze moja cokolwiek dziwna mowa może kogoś jeszcze dziwić ;)
Nie martw się, są ludzie których nie jestem w stanie zrozumieć, chociaż podobno po polsku mówią.;-)
a ja mam również małe pytanko. Z powodu poważnych, zaistnialych okoliczności nie mogłam oglądać sezonu CSI:MIAMI w którym to pierwszy odcinek zaczyna się od żekomej śmierci jakże użekającego Horatio, Mam takie pytanie, czy to był sezon 7? Nie jestem pewna.
Może nie koniecznie się znam, jednak sądzę ze 7 sezon dopiero będzie lecieć, a to był szósty.
ale niech to potwierdzą bardziej obeznani bo ja Miami to oglądam z doskoku jak sobie przypomnę, ze takowe leci w tv :D