PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61797
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Season Finale

ocenił(a) serial na 9

Już za tydzień ostatni odcinek 8 sezonu :

Promo : http://www.youtube.com/watch?v=R52Cksr6ucs

Znowu będzie Cliffhanger, pewnie wszyscy przeżyją.

Anula_3

zapowiada się ciekawa końcówka, a ma ktoś napisy do poprzednich odcinków tj. 21, 22 i może już do 23?

Anula_3

no nie spodziewałam się takiego zakończenia sezonu. ta końcówka to w ogóle. czy ktoś wie czy i jeśli tak, to kiedy będzie 9 sezon ? patrząc na zakończenie to powinien być. no chyba, że to że wszyscy upadli równa się z tym że zmarli, w co osobiście wątpię.

ocenił(a) serial na 7
qnda_2

Zgadzam się, takiego zakończenia również się nie spodziewałam. Season Finale Świetny, i czekamy do września... ;)

ocenił(a) serial na 5
Anula_3

A gdzie można znaleźć ten sezon w necie?

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

Jakoś nudnawe to zakończenie. Pewnie wszyscy przeżyją. Jak na season finale to kaszanke odwalili, jakoś nie zachecili mnie abym czekała na kolejny sezon. A takowyż będzie na pewno. Tylko ktos z głownej obsady odejdzie, Emily Procter cos przebąkuje. Bez niej nie wyobrażam sobie csi , i chyba zakończe oglądanie. Gwen 8 sezonu bez sciągniecia nie obejrzysz. Chyba ze na youtube...

ocenił(a) serial na 5
Anula_3

Anula_3 już próbowałam ściągać ale żądają za to kasę albo bardzo długo czeka się na ściąganie, ale cóż uzbroję się w cierpliwość.

użytkownik usunięty
Anula_3

Z jednej strony zakończenie zaskakujące z drugiej słabe, biorąc pod uwagę to co tam się działo w tym serialu można być pewnym że w 9 sezonie każdy będzie zdrowy i szczęśliwy bo nie wyobrażam sobie kontynuacji gdzie Horatio stracił swój cały zespół.

ocenił(a) serial na 9

SPOILER!

Wiadomo już kto odejdzie- Eddie Cibrian nie przedłużyli mu kontraktu, więc to raczej on umrze. Ale może nie tylko