PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Spoiler E&C

ocenił(a) serial na 9

................................................................................ ....... . A jednak są razem ;D W 14 odcinku nawet pikantna scenka sie znalazła;) Aż zachiciało się oglądać CSI

Anula_3

no jak dla mnie to do pikantonosci to sporo zabraklo;d wogole jakies to sztuczne bylo... nie wiem czemu.... ale moze mam zwichnieta realnosc takich scen po obejrzeniu Californication;d

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

no wiesz czego sie spodziewać można po Emily Procter - która raczej facetów nie woli;p delikatnie mówiąc ;D

Anula_3

hahaha:D nie no nie wiedzialam o tych facetach:D

no to w takim wypadku w sumie mogli sobie darowac:) wkoncu to nie MOda na sukces xD haha:D

albo mogli to zastapic jakas ostra scena z Horacym. nie ze on mi sie podoba czy cos ale jestem ciekawa jego odkrywczego komentarza po tym i ubrania okularkow:D

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

z Procter to na 100% nie wiadomo. Ale tak na 90 a i owszem. Chłopa to ona chyba od lat 80tych nie miała. Jak poszła plota że jest less od razu po odcinku 5x02 udała sie do jakiegoś show i powiedziała,że jej były chłopak również tam grał. Nikt chyba w tą ścieme nie uwierzył;D No i nawet ona się lizać z chłopami nie umie, to troche razi. szczególnie jak ma przed sobą Rodrigueza :)

Anula_3

no ja wlasnie tez nie kojarze zeby ona sie z kims spotykala.... a w sumie niezla laska z niej wiec to dziwne troche:D a co do lizania to nie wiem nie przygladalam sie:D

ewcynka16

podobno Delko wraca do obsady na caly sezon 9:P czy to prawda nie wiem tak pisze na jego twitterze podobno:) nawet nie wiedzialam ze bedzie 9 sezon:)

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

hmm o tym nie słyszałam . Zaniedbałam swego czasu Miami. Ale wizja powracającego Delki obiecująca :D

Anula_3

ja tam sie cieszę, że E&C są razem:)
a jak to się stało, że on powrócił po tym finale 7 serii?

jeanette0410

odnalezli go i cudownie uratowali jak to w serialach bywa:D pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

8x20- zapowiada się odcinek z Calleigh 'jedną nogą na tamtym świecie'. Szkoda ,że trzeba czekac aż do 19 kwietnia.

Anula_3

ale dla mnie ten serial sie obecnie robi dziwny... malo tego typowego, fajnego CSI (tu mowa szczegolnie o sezonach 3,4,5,6) a za duzo tych prywatnych spraw (mam na mysli E&C oraz Jesse)... wogole dzisiaj tak sobie pomyslalam ze mogli by zrobic jakas erotyczna scene z Rayanem przynajmniej byloby na czym oko zawiesic <lol>. A oni tylko Rodrigeza... najpierw z NAtalia a teraz z Calliegh;/

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

csi od dawna nie jest juz takie jak w sezonie 5 tym;). 8 sezonu nie śledze za bardzo , nie ma nic ciekawego , jedynie kiedy Eric wraca to oglądam. Gdyby nie on to raczej bym nie oglądała. Procter dobrze gra ale jakoś tylko dla niej to nie warto.
W sumie mogliby cos z Ryan'em zrobić bo ona chyba oprócz reporterki żadnej dziewczyny nie miał.

Anula_3

no wlasnie o tym mowie;p wogole Rayan strasznie mi pasowal do tej dr Tary Price (chyba tak sie nazywala) i mialam nadzieje ze moze cos z tym zrobia a tu nic;/ ehh...