................................................................................ ....... . A jednak są razem ;D W 14 odcinku nawet pikantna scenka sie znalazła;) Aż zachiciało się oglądać CSI
no jak dla mnie to do pikantonosci to sporo zabraklo;d wogole jakies to sztuczne bylo... nie wiem czemu.... ale moze mam zwichnieta realnosc takich scen po obejrzeniu Californication;d
no wiesz czego sie spodziewać można po Emily Procter - która raczej facetów nie woli;p delikatnie mówiąc ;D
hahaha:D nie no nie wiedzialam o tych facetach:D
no to w takim wypadku w sumie mogli sobie darowac:) wkoncu to nie MOda na sukces xD haha:D
albo mogli to zastapic jakas ostra scena z Horacym. nie ze on mi sie podoba czy cos ale jestem ciekawa jego odkrywczego komentarza po tym i ubrania okularkow:D
z Procter to na 100% nie wiadomo. Ale tak na 90 a i owszem. Chłopa to ona chyba od lat 80tych nie miała. Jak poszła plota że jest less od razu po odcinku 5x02 udała sie do jakiegoś show i powiedziała,że jej były chłopak również tam grał. Nikt chyba w tą ścieme nie uwierzył;D No i nawet ona się lizać z chłopami nie umie, to troche razi. szczególnie jak ma przed sobą Rodrigueza :)
no ja wlasnie tez nie kojarze zeby ona sie z kims spotykala.... a w sumie niezla laska z niej wiec to dziwne troche:D a co do lizania to nie wiem nie przygladalam sie:D
podobno Delko wraca do obsady na caly sezon 9:P czy to prawda nie wiem tak pisze na jego twitterze podobno:) nawet nie wiedzialam ze bedzie 9 sezon:)
hmm o tym nie słyszałam . Zaniedbałam swego czasu Miami. Ale wizja powracającego Delki obiecująca :D
8x20- zapowiada się odcinek z Calleigh 'jedną nogą na tamtym świecie'. Szkoda ,że trzeba czekac aż do 19 kwietnia.
ale dla mnie ten serial sie obecnie robi dziwny... malo tego typowego, fajnego CSI (tu mowa szczegolnie o sezonach 3,4,5,6) a za duzo tych prywatnych spraw (mam na mysli E&C oraz Jesse)... wogole dzisiaj tak sobie pomyslalam ze mogli by zrobic jakas erotyczna scene z Rayanem przynajmniej byloby na czym oko zawiesic <lol>. A oni tylko Rodrigeza... najpierw z NAtalia a teraz z Calliegh;/
csi od dawna nie jest juz takie jak w sezonie 5 tym;). 8 sezonu nie śledze za bardzo , nie ma nic ciekawego , jedynie kiedy Eric wraca to oglądam. Gdyby nie on to raczej bym nie oglądała. Procter dobrze gra ale jakoś tylko dla niej to nie warto.
W sumie mogliby cos z Ryan'em zrobić bo ona chyba oprócz reporterki żadnej dziewczyny nie miał.