Widziałem go dzisiaj pierwszy i ostatni raz. Nie mam nic do kina rozrywkowego, sam czasami lubię wyłączyć mózg i pogapić się jak w tv leci coś prostego, łatwego i przyjemnego ale ten serial mi uwłacza. Reżyser traktuje widza jak debila albo jak 12 letnie dziecko. Gdyby przed filmem był znaczek, że serial jest dla dzieci to dałbym wyższą ocenę a tak dostaje tylko 3.
Nie wiem ile masz LAT,ale wydaje mi sie,że nie widziałeś jeszcze dobrych seriali kryminalnych , albo nie masz pojęcia jak wygląda praca w Policji,uważam: ŻE JEST TO NAJLEPSZY SERIAL KRYMINALNY i należy mu dać ocenę +5
"nie masz pojęcia jak wygląda praca w Policji"
No tutaj trochę przesadziłeś. Jeśli praca policji w USA wyglądałaby jak tutaj, to mielibyśmy tam 100% wykrywalności przestępstw.
Ekipa Horatia znajdzie na miejscu zbrodni papierek i na podstawie tego są w stanie odtworzyć przebieg zdarzeń :D
No co ty, na takim papierku przeciez zapisuje sie materiał jufygtdfjhsdfjksdgfj (tu wstawic zajebiste okreslenie rodem z CSIM)
na podstawie ktorego mozna odtworzyc wydarzenia na 10000 lat wstecz + zobaczyc wszystkie galaktyki i oglądac wielki wybuch w HD