Ryan rządzi... Przystojniaczek. NIe obchodzi mnie to, że jest pedantem. I tak dla mnie będzie najlepszy. A poza tym to jeszcze lubię Calleigh i Erica :)
Mnie najbardziej do gustu przypadł Speed. Za naturalność i neutralność z jaką zagrał go Rory Cochrane. Speed w CSI Miami jest opanowany, a jednocześnie nie pozbawiony uczuć. Sumienny w pracy i poważnie podchodzący do życia. Znajduję w nim część swego odbicia. W końcu każdy w swej ulubionej postaci z filmu czy serialu znajduje coś z siebie. Dlatego lubimy ekranowe charaktery ponieważ się z nimi utożsamiamy. A zbaczając z tematu zawsze podobały mi się końcowe sceny w każdym odcinku, gdzie był pokazywany Hratio, z reguły w specyficznym ujęciu, odpowiednim świetle i nieraz z użyciem ciekawego filtra.
Oczywiście Horatio...jest wspaniały!!! Ten jego uśmiech i okularki;-D Lubie też Eric'a, Calleigh i Ryan'a ;-)
Sorki ale nie zgadzam sie to Horito buduje ten film jesli z zawadou jestes psychologiem to kompletnie nie znasz sie na ludziach
Horatio Caine, zdecydowanie, za jego spokój, głos, umiejętność dobrego stzrelania i za okulary :)
Potem Calleigh, za urodę i profesjonalność.
Marisol Delko Caine
Natalia Boa Vista
Najlepszy jest Eric Delko! Cudowny xD Ale innych aktorów też lubię :) CSI ma świetną obsadę!