PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61786
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Ulubiony bohater

ocenił(a) serial na 10

Jkia jest wasz ulubiony bohater? ja lubie Ryan'a:)

ocenił(a) serial na 8
Tiffany_2

Horatio;
Speed [*];
Calleigh i Alexx;
potem długo długo nikt;
Eric.

yellow_spider

1. Horatio
2. Horatio
3. Horatio
4. Horatio
5. Horatio ....

Tiffany_2

ja lubię najbardziej Horatio i Calleigh .

ocenił(a) serial na 10
karin_

Ryan rządzi... Przystojniaczek. NIe obchodzi mnie to, że jest pedantem. I tak dla mnie będzie najlepszy. A poza tym to jeszcze lubię Calleigh i Erica :)

Ieroinaxd

Mnie najbardziej do gustu przypadł Speed. Za naturalność i neutralność z jaką zagrał go Rory Cochrane. Speed w CSI Miami jest opanowany, a jednocześnie nie pozbawiony uczuć. Sumienny w pracy i poważnie podchodzący do życia. Znajduję w nim część swego odbicia. W końcu każdy w swej ulubionej postaci z filmu czy serialu znajduje coś z siebie. Dlatego lubimy ekranowe charaktery ponieważ się z nimi utożsamiamy. A zbaczając z tematu zawsze podobały mi się końcowe sceny w każdym odcinku, gdzie był pokazywany Hratio, z reguły w specyficznym ujęciu, odpowiednim świetle i nieraz z użyciem ciekawego filtra.

użytkownik usunięty
Tiffany_2

Oczywiście Horatio...jest wspaniały!!! Ten jego uśmiech i okularki;-D Lubie też Eric'a, Calleigh i Ryan'a ;-)

Tiffany_2

ja najbardziej Ryana, resztę też lubię oprócz horatio on jest taki nudny, bez ikry i w ogóle be

ocenił(a) serial na 9
Weranqa

Sorki ale nie zgadzam sie to Horito buduje ten film jesli z zawadou jestes psychologiem to kompletnie nie znasz sie na ludziach

kinoman85

Horatio Caine, zdecydowanie, za jego spokój, głos, umiejętność dobrego stzrelania i za okulary :)
Potem Calleigh, za urodę i profesjonalność.
Marisol Delko Caine
Natalia Boa Vista

ocenił(a) serial na 10
czesiek1986

ja uwielbiam erica Delko zdecydowanie, do rayana nie mogę się przekonać.

ocenił(a) serial na 7
Tiffany_2

Najlepszy jest Eric Delko! Cudowny xD Ale innych aktorów też lubię :) CSI ma świetną obsadę!

ocenił(a) serial na 10
Tiffany_2

Ja uwielbiam Erica Horatio Ryana i Calleigh.

SGC_SGA_SGU

Delko i Ryan rzadza:) obaj przystoini i swietni