PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61786
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

VI sezon...

ocenił(a) serial na 8

A w szóstej serii wjazd jak w filmach Alfreda Hitchcocka ;-)W pierwszych ujęciach nasz ulubiony "H" dowiaduje się, że ma syna. Sensacyjnych wieści dostarcza mu Valera po przeprowadzeniu testów DNA podejrzanego...

ocenił(a) serial na 8
kicikici

skleroza nie boli ;-)Tytuł pierwszego odcinka VI serii: "Dangerous son"

ocenił(a) serial na 2
kicikici

generalnie odcinek moze byc;] tylko to tlumaczenie H jaki cudem dorobil sie potomka... caly Horatio, jakby nie mogl wprost powiedziec, ze zdazyla mu sie jednonocna przygoda;)...ale nie wtedy przeciez stracilby swoj nieskazitelny image:P

ocenił(a) serial na 8
cureaholic

Jaka tam jednonocna;-) Laska znikła nie po jednej nocy, a po kilku miesiącach... A poza tym, no wiesz;-) W Pensacola wszystko jest możliwe...;-)))
A Franck Tripp wygląda teraz jak Kojak, nie? I ten mundurek... I Ryan z tym zarostem...

ocenił(a) serial na 2
kicikici

to po "kilku miesiacach" to jego wersja wydarzen...nie chcial sie przed Yeliną wygadać, że taki z niego kozak:P a frank faktycznie wykapany kojak:P

ocenił(a) serial na 8
kicikici

Już się zdawało, że będzie dalej wątek syna w drugim odcinku, a tu nici... Ale za to pojawił się mój ulubiony "szwarzcharacter" - Rick Stetler czyli;-) A tytuł Cyber-lebrity, dość nijaki, za to Ryan gładko ogolony;-)

ocenił(a) serial na 8
kicikici

jeśli ktoś tęskni nadal za Timem S., pechowym posiadaczem "NIGDY- NIECZYSZCZONEJ - BRONI", to zawiadamiam uprzejmie, że w/w pojawia się w 4 odcinku 6 serii "bang, bang, your debt"

ocenił(a) serial na 2
kicikici

no i w sumie to chyba jedyny plus tego odcinka...może to tylko ja ale mam wrażenie ze z sezonu na sezon miami robi się co raz gorsze...przy 4 juz momentami było kiepsko, o 5 szkoda gadac...6 się nawet nieźle zaczął ale obawiam się ze zaczyna zmierzac w kierunku kontynuacji kiepskiej 5