No ja chyba też nie muszę tłumaczyć o co chodzi... koniec konkursu na misstera- 01.07.09r. ;)))
Głupio mi oceniać facetów, bo sam nim jestem, ale daje głos na Wolfe'a. Przynajmniej jeśli chodzi o styl..
Nieswojo mi tutaj oceniać bo sam jestem facetem, ale jednak oddaję głos na Horatia.
Ryan Wolfe........................................................................... ......................................
no bo delko byl najladniejszy dopoki Rayan i Jake nie przyszli:) a Rayan ma do tego jeszcze jeden plus mianowicie fajny styl ubierania sie:)
No właśnie :) A jemu to nawet ten brzuszek nie przeszkadza. Świetnie się ubiera a to jest wielki plus! Mimo to chciałabym go zobaczyć bez koszulki :>
Miejsce 3 z liczbą głosów- 2, zajmuje Jake Berkly. Miejsce 2 z liczbą głosów- 4, zajmuje Horatio Caine. Pierwsze miejsce, bijąc wszystkich na głowy z liczbą głosów- 9 zajmuje Ryan Wolfe...;]]]
HA! Jake przynajmniej się na pudle znalazł <3 szkoda ,że odszedł :( , no i dziwi mnie brak Delko , ale...
Calleigh i Ryan wygrali ale , tak szczerze to do siebie nie pasują.;)
prawda, nie pasują. mnie też dziwi brak Erica, ale najwidoczniej na filmwebie prężnie działa nieformalny fanklub Ryana i nikt inny nie miał szans się przebić xD
pewnie działa :) we wtorek oglądałam odcinek w którym przyszedł do csi. śmiesznie i ciekawie było zobaczyć jego jako początkującego nowego.
Ryan wygrał ;) wtorkowe odcinki mnie dobiły xD
i tekst Wolfa "jestem pedantem"
Ryan wyglądał tam tak dziwnie taki młody nie wystrojony w garniyurek i ubrany w mundur z drogówki xD
ale i tak był słodki <3
i zauwazcie ile chudszy.... nie zeby mi przeszkadzalo ze sobie troche przytyl:) ja czesto ogladam ten odcinek bo mam na kompie:)