PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Witam!
Mam prośbę. Nie mogłem zobaczyć dwóch ostatnich odcinków na polsacie we wtorek. Był by ktoś tak miły i opowiedział po krótce co się działo?
Z góry dziękuję :D

ocenił(a) serial na 8
pawcioTarjaFan

był tylko jeden io to przeniesiony czasuwo przez film Helikopter w ogniu. Co do akcjii to: ? Było już po północy i spałam, a sama jestem ciekawa co się działo. jak ktoś oglądał to mógłby powiedzeć co się działo?

ocenił(a) serial na 10
LeaMao

Blood Brothers
Tak sie nazywal pierwszy z tych dwoch odcinkow.
Nie moglam znalezc na internecie opisu wiec wlasnymi slowami napisze a wy sobie znajdziecie jak cos.
Zostaje zamordowana modelka.Potracilo ja auto widocznie specjalnie.W kieszeniach miala pelno pieniedzy.Zdenerwowana wyleciala z apartamentu gdzie sie z kims klocila.Podejrzenia spadaja na znanego goscia ktory pojawia sie na wielu imprezach. Lecz prawo go chroni i jego brata poniewaz ich ojciec jest kims waznym. Sledztwo trwa dalej. Okazuje sie ze zaginela tez modelka, wspolokatroka zabitej. Ostatecznie okazuje sie ze drugi z braci(ten spokojny) uprawiajac seks w basenie z ta zaginiona przez przypadek ja utopil...i ta jej kolezanka byla u niego powiedziec mu ze zglosi to na policje on chcial ja przekupic ( stad te pieniadze w kieszeni ktore jej wepchal) ona wyleciala a apartamentu i on zadzwonil do brata zeby ten zalatwil sprawe i on potracil ja autem. I pod Ogolnie jeszcze bylo duzo innych watkow tzn postaci ktore mogly to zrobic i poszlaki ktore doprowadzily Horatio do tych braci.

ocenił(a) serial na 10
karla1313

Drugi z Wtorkowych odcinkow to :
Dead Zone
Oczywiscie tez nie moglam znalezc opisu odcinka oprocz po angielsku wiec swoimi slowami znowu :)
Znaleziono na jakims malym jachcie cialo przybite kusza do sciany. Slad krwi pod cialem ukazuje ze cos tam kiedys lezalo i zostalo zabrane. Okazuje sie ze zabity czlowiek byl poszukiwaczem skarbow. Podejzanymi sa min. jego wspolpracownik i czlowiek fundujacy wyprawy. Niestety on ginie z powodu bomby ktora byla w paczce do niego. Okazuje sie ze byl on zwiazany z dilerami z kolumbi.Poprzez dochodzenie ztwierdzono ze przedmiot lezacy w krwi zostal sprzedany na aukcji. Sprzedawca byla dziewczyna pracujaca w firmie w ktorej sie rejestruje te znalezione przedmioty czy jakos tak .( chyba sie przez chwile spotykala z Ericem :D)
A zabojca byl jego wspolpracownik ktory pod koniec zostal zabity przez ta kolumbijska mafie za to iz ukradl narkotyki temu czlowiekowi co im funfowal wyprawy.
Ogolnie nie zrozumiecie tego chyba z moich breni wypisanych :D musicie ogladnac ten odcinek zeby zrozumiec :D hehehe pozdrawiam !!;)

ocenił(a) serial na 5
karla1313

Ja właśnie oglądałam tylko pierwszy bo zaczynał się o 23.00 ale z tego co pamiętam to własnie faaajny był ten odcinek ... o jakiś dwuch braciach , których chroni jakiś imunitet... ale było dobre jak jeden z tych braci po zakończeniu rozmowy z Horatio opluł go a on na to dziękuję bo nie musiał już pobierać od niego z nakazem próbek śliny :) ale nie oglądałam do końca bo zasnełam i niewiem czy w końcu zatrzymano tych braci ... bo w końcu sami ze śmiechem przyznali że zabili oby dwie ... Horatio napewno dopioł swego i ich zamknoł :)

ocenił(a) serial na 6
pawcioTarjaFan

Oczywiście, że ich wtedy zamknął;) Chociaż nie pamiętam czy obu czy tylko jednego...XD

ocenił(a) serial na 10
anitaxelx

eh ludzie ja wam tu wypisuje wszystko a wy sie jeszcze zastanawaiacie...:P zamknal ich obu bo jeden przejechal dziewczyne a drugi utopil...

ocenił(a) serial na 6
pawcioTarjaFan

Ale nie napisałaś wcześniej,że ich zamknął:)

ocenił(a) serial na 6
pawcioTarjaFan

W końcu chronił ich jakiś tam niby immunitet czy coś...;)

ocenił(a) serial na 6
pawcioTarjaFan

W końcu chronił ich jakiś tam niby immunitet...;)

ocenił(a) serial na 6
pawcioTarjaFan

Upsss, sorry, dwa razy................................

ocenił(a) serial na 5
anitaxelx

A oglądał ktoś z was dwa odcinki z 7 kwietnia??te co leciały o 22.10 ??:)

ocenił(a) serial na 6
pawcioTarjaFan

Pierwszy był o takiej lasce co jej ciało w mieszkaniu znależli, leżała tam już ładnych kilka dni i jej się robale w ranie na głowie zalęgły:P No i wtedy nasi spostrzegawczy policianci zorientowali się, że ona jednak żyje;)........a dalej to już mi się nie chce opowiadać, zresztą to trzeba obejrzeć:P

A co do drugiego odcinka to właśnie staram się sobie przypomnieć:) Ach ta skleroza, w tym wieku:D:D:D

ocenił(a) serial na 5
anitaxelx

no bo ja właśnie oglądałam pierwszy do momentu reklamy lub nawet troche dłuzej i pamiemntam moment jak powiedzieli ze ona żyje i to dzienki tym robakom....

ocenił(a) serial na 10
ArabRab

co do tamtych odcinkow :P to chronil ich ten inmunited ale wyplyneli poza granice florydy a tam juz ich nie chronil i Horatio ich zlapal:D a ten drugi z 7 kwietnia to bylo o uprowadzonej z domu 14 letniej tenisisce :P a potem sie okazalo ze uciekla ze swoim trenerem i tak naprawde miala 16 lat :D i niby wszystko ok ale ten trener zabil taka jedna swoja uczennice i bylo sledztwo :D