PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61786
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Pytanie do milośników, wielkich fanów tego serialu:
Pamięta ktoś odcinek w którym była scena kiedy Horatio był w nieco odludnionym miejscu przystanął, założył okulary i nagle chwila i baardzo wolno przejawiały się piękny widok palm przy powolnym zachodzie słońca.
To był trochę "skomplikowany" odcinek nudny, więc go wybiórczo widziałam, ale ta scena byla bardzo piękna

Ta scena mi bardzo utkwila w głowie, pamiętam tylko tyle, odcinek był po tym jak zabito Jessy'ego Cardoze. oglądałam jak wszyscy upadli, dalszych odcinków już nie oglądałam, więc to było gdzieś w marcu,
Ogladałam na tv6, a to co jest w sieci to nagrywki nadawane przez AXN , więc odnoszę wrażenie, że ucinali kilka momentów i to co jest w internecie to nie są całe odcinki. Oglądałam to co jest w sieci i nic nie znalazłam

Lyte2103

TV6 strasznie szaleje między odcinkami, natomiast z tego wynika, że może to być scena z odcinków w którym Caine szukał Memmo Fierro więc może to być 09x04, albo 09x13. Ale opis trochę myli, bo jest, że nudny, ale skomplikowany :D

adamo001

Sprawdziłam i bez kitu odcinki są blisko tego co widziałam, ale zabrakło scenki , której szukałam :(
Ale szukam tez w oryginalnej wersji bez lektora najpierw od 8 sezonu, długie szukanie, ale musze :)

Lyte2103

Jak się uda, to daj znać :D