Z tego co widzę na programie Polsatu. W niedzielę 3 lutego o 20.00 będzie CSI Miami a o 21.00 CSI NY. NY będzie również jak zwykle w czwartek o 22.00 i będą to różne odcinki. Polsat prawdopodobnie chce równocześnie skończyć 3 sezon Miami i 2 sezon New York. Jako że na wiosnę nie będzie Skazanego na Śmierć. Prawdopodobnie przygotowują 4 sezon Miami i 3 sezon New York w niedziele.
Ja juz widziale, 4sezon miami i 5 sezon nie wszystkie odcinki byly o poznej porze na AXN ale sobie uzupelniem nie ktore odcinki tylko 3 sezon csi Nowy YORk musze ogldanoc poczatki jak wogole polsat pusci wolabym jak puscil wrescie 3 sezon i 4sezon 24godz Najgorzej mam csi las vegas dzienki kochanej godzinie TVP2 widzialem tylko 1serie a reszte tak po omacku .
na axn przeciez las vegas tez jest, a skad wiesz, ze skazanego nie bedzie, przez strajk czy gdzies czytales?
Skazany będzie na jesień na Polsacie oficjalne wiadomość od Polsatu niedawno podana. Również 4 sezony Chirurgów i Gotowych na wszystko też na jesień. Powód to strajk scenarzystów, przez to sezony są krótsze nie mają po 22-24 odcinki tylko po 10-12.
wiem ze jest na AXn Las vegas ale ja mam cyfre od pazdziernika 2007r dlatego zalapalem sie tylko na 7 serie teraz czekam na 8 to pytanie n twoja odpowiedz
Właśnie jak to pisałem to 3 lutego był 1 odcinek Miami a potem 1 NY, a teraz są 2 odcinki Miami.
10 lutego będą w niedzielę o 20 będą 2 ostatnie odcinki 3 sezonu Miami.
Natomiast od czwartku 12 lutego nie ma CSI NY, tylko nowy mini-serial Złodziej. A więc prawdopodobnie NY pojawi się od 17 lutego w niedzielę (ale póki nie ma potwierdzenia, wysłałem im 2 maile i może odpiszą)
polsat zakupil odrazu trzy sezony serialu miami i mialy leciec podrzad od pierwszej seril do trzeciej niec nie pisalo o kupnie kolejnych serli co do Nowego Jorku to nie wiem ile jeszcze zostalo do konca emisji drugiej serli moze to ju jest koncowka chyba ze polsat zakupil tzecia serie NOwegoYOrku mi tylko zalezy na odcinkach do 14 boreszte widzialem na AXn