przypominam kochani że w ten wtorek zginie speed więc prosze o przygotowanie sobie 10 pudełek chusteczek , bo ponoć jego pogrzeb jest straaaaaasznie łzawy ;) Szkoda ża umrze bo to była moja ulubiona postacyjka :(
Mnie aż zatkało jak to obejrzałam. Już kilka tygodni nie oglądałam tego serialu i jak wreszcie znalazłam czas to musiałam trafić na taki odcinek... bleh ;( Teraz będzie mi smutno...
Wzruszył bym się i zaskoczył gdyby...po sieci nie latali ludzie i nie spoilerowali ;/. Oczywiście nie obwiniam Ciebie, bo o tym, że Speed zginie, przeczytałem już przez przypadek na paru forach kupę czasu temu ;/. Fajne są te osoby co lubią psuć zabawę innym.
W każdym razie, także lubiłem tego gościa.
ja nie przeczytałam tego tematu ale gdy wczoraj zobaczyłam jak umiera to aaaaaaaaaaaa. On był taki fajny i u marł. Niesprawiedliwość!
jezuuu normalnie nie moglam powstrzymac lez na tym odcinku!! czemu akurat on musial zginac kurde a byl taki fajny!!! a ten pogrzeb jaki realistyczny byl... i ta cisza po filmie... nie no nie powinno tak byc!!!!!!!
ymmm .. i'm sorry jeżeli kogos tym 'urazilam' że napisałam o tym że zginie , ale nie mogłam sie powstrzymać xD Ale byłam wczoraj zła , bo u mnie w telewizjii się coś piepszyło i połowy odcinka nie widziałam bo śnierzyło i tego najlepszego momentu z pogrzebem tesh nie widziałam ;( Ale strasznie mnie wkurzył en odc. bo jak umarł spped to tak jakby dla tych ludzii życie toczyło się dalej ... wiecie o co mi chodzi?? .. tzn. tylko jakby alex płakała , a reszta dlaej zajmowała się poszukiwaniem tego chłopca jakby nigdy nic ;/ ...