PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

właśnie skończyłam oglądać CSI i poszczelono Horatio, a Ryan Wolfe dostał dziwną wiadomość, syn jego miał w ręce pistolet, matka jego niewiadomo gdzie poszła, a jej nowy mąż dostał naboje. kto go poszczelił? co się dzieje? czy będą dalsze odcinki? to nie może się skończyć tak wieloma niewiadomymi!

ocenił(a) serial na 8
LeaMao

prosze niech ktoś odpowie. nie moge tak długo czekać, aż będzie 7 sezon

ocenił(a) serial na 9
LeaMao

Sam się zastanawiam, proszę niech ktoś odpowie...

ocenił(a) serial na 8
LeaMao

Witam wszystkich i uspokajam. Horatio przeżyje a Wolf mu w tym pomoże wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam

LeaMao

a czy to czasem nie będzie tak, że Wolf pomoże H. sfingować własną śmierć? Gdzieś o czymś takim czytałam, ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam :/

ocenił(a) serial na 9
nati_15

dokładnie tak będzie;) H. zrobił to specjalnie żeby móc pracować "w podziemiu" i spokojnie rozwiązać sprawę, a Ryan mu w tym pomógł.

LeaMao

Teraz trochę zapytam trochę z innej beczki.... Pamiętacie, w którym dokładnie odcinku H. spotkał matkę Kyle'a? Bardzo proszę o odpowiedź..

ocenił(a) serial na 2
nati_15

w 13 odc. szóstego sezonu "raising caine"

cureaholic

Wielkie dzięki :D

ocenił(a) serial na 8
nati_15

uff, do dobrze. ja nawet zaczełam myśleć, że Rayan chciał śmierci Horatia i jest w to od tej strony zamieszany. tak przy okazji to kiedy AXN póści 7 serię? już nie moge się doczekać nowych odcinków.