szkoda, że Alex odeszła, bardzo ją lubiłam i była od samego początku:) pięknie zrobili końcowe sceny z Nią jak się żegnała z wszystkimi wspaniałe, aż łezka mi się w oku zakręciła...:)
A wiesz może jak nazywa się ta muzyka,która w owym momencie występuje tzn. w momencie jak Alex żegna się ze wszystkimi
Z góry dziękuje :)
a ja płakałam. odchodzą wszyscy kogo lubiłam. wpierw speed (który podobał mi się jak grał z ericem, rayan mnie wkurwia) a teraz alex. kto następny?
też mi się podobała ta muzyka. ;) byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał jej tytuł. ;] fajna też była ta muzyka gdy Eric badał ten worek. ;))
zna może ktoś tytuły tych dwuch muzyczek ?
Utwór kiedy Alexx odchodzi to: Farewell Alex: Jeff Cordoni Tu macie tą melodie, i pare innych z CSI MIAMI.
http://www.jeffcardoni.com/Music_/Entries/2008/5/11_CSI_Miami.html
Co do drugiej piosenki to: Tick Tick Boom: The Hives ??
Thx za link :) strasznie wolno sie wczytuje wiec polecam posłuchac na You tube :)
Bardzo szkoda że Alex już nie bedzie :( ale może jeszcze sie pojawi ;)
pojawi sie w ktoryms odcinku 7 sezonu jak Calliegh bedzie w szpitALu ale nie pamietam ktory to odcinek:)
Eh Alex byla swietna...I kurka od zawsze byla pewnie teraz tak pusto beedzie bez niej :(
Tak, przez cały 7 sezon zastępuję ją już dr. Tara Price grana przez Megalyn Echikunwoke.
Jednak jako, że Alexx była moją ULUBIONĄ postacią, to nadal żyję nadzieją, a może i nie aż tak naiwną nadzieją...
UWAGA! SPOILERY!
Dla wszystkich, którzy nie boją się spoilerów, mała ciekawostka z Eonline, jako, że jest to temat typu pytanie-odpowiedź, trzeba znaleźć odpowiedni paragraf, ale warto!
http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b105683_spoiler_chat_gossip_g irls_bluck_up.html
Dla leniwych:
Miami star Emily Procter tells us that they're hoping Khandi can make a return appearance on the show: "We've got our fingers crossed. Khandi's got a new show, but there is a storyline [they are writing for] her for the beginning of next season, so we're crossing our fingers that she will be available. Her new show [Tremé] is on cable, and the schedule tends to be the opposite, so I think she might have time [to do CSI: Miami]."
źródło: E Online
Jak dla mnie bomba, oby nie skończyło się tylko na nadziejach. : ))
ten odcinek pod koniec się taki smutny zrobił :( nie wim czy ktoś może Alexx zastąpić wątpie w to bo była wspaniała :( Ale podobno jeszcze ją zobaczymy w 7 sezonie:) ale tylko goscinnie :(