PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61786
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

ja się nazywa...

użytkownik usunięty

jak się nazywa ta aktorka co gra Marisol?? I czy ona wyleczyła się z raka czy nie?? bo już się pogubiłam w tym wszystkim:)

ocenił(a) serial na 10

w tych odcinkach co teraz leca na AXNie dnia: 17.03.2007 roku ona chce przerwać lecvzenie. A tak przy okazji to ona jest są siostrą Erica?? i co ją łączy z Horatio??

ocenił(a) serial na 10

Trzeba bedzie poczekać na V serie bo jak na razie mam lekki mętlik. Laska niby przerywa chemie, a pod koniec aplikują jej leki? Horatio proponuje jej wspólne mieszkanie ale dla jej dobra jako świadka czy jako swojej dziewczyny?

Niffer

Jak bardzo chcecie to wam mogę zaspojlerować ;>

użytkownik usunięty
EineHexe

dobra ale na wszelki wypadek na maila bo nie wiem czy innym odpowieada:) gina2@op.pl

ocenił(a) serial na 10
EineHexe

Hmm spoilerek, ja też poproszę niffer@neostrada.pl

użytkownik usunięty
Niffer

wczoraj marisol spytała horatia czy małżeństwo zalicza się do tego że on będzie przy niej cały czas albo jakoś tak, no i horatio powiedział że tak... czy to oznacza że oni wezmą ślub??? jakoś nie potrafię tego sobie wyobrazić:):):). no i ona chyba nie przerwała chemii, no chyba że coś innego wtedy brała...;);););)
pozdro:D

ocenił(a) serial na 10

I co z tym spoilerem Gina2 dostałaś coś?

użytkownik usunięty
Niffer

nic... pustka. ale na www.cbs.com są streszczenia poszczególnych odcinków :D no ale fakt po angielsku :/

eee...bo już się pogubiłam w Waszych wypowiedziach...Co Wy właściwie chcecie wiedzieć o Marisol??

Aktorka, ktora gra Marisol to Alana De La Garza :)

użytkownik usunięty
shoop

dzięki;) właśnie tej informacji najbardziej potrzebowałam:D

ocenił(a) serial na 10

Tez wiem jak sie laska nazywa:D chciałbym też wiedzieć jak bedzie z Horatio i Marisol, taka ładna para

Niffer

nie pamietam czy wezma slub. W kazdym badz razie ona umrze postrzelona przez snajpera.

użytkownik usunięty
shoop

wezmą ślub i chyba dzisiaj albo jutro na AXN puszczą ten odcinek w którym marisol zginie. aż się nie mogę doczekać wieczoru:D
pozdro

Siostra Erica. Wykorkuje w ostatnim odcinku 4 sezonu. Zostanie postrzelona co pozniej doprowadzi do zgonu.

ocenił(a) serial na 10

Hej, mógłby mi ktoś powiedzieć w którym mniej-więcej odcinku Horatio poznał Marisol? Strasznie mi na tym zależy, więc byłabym bardzo wdzięczna.