jak się nazywa ta aktorka co gra Marisol?? I czy ona wyleczyła się z raka czy nie?? bo już się pogubiłam w tym wszystkim:)
w tych odcinkach co teraz leca na AXNie dnia: 17.03.2007 roku ona chce przerwać lecvzenie. A tak przy okazji to ona jest są siostrą Erica?? i co ją łączy z Horatio??
Trzeba bedzie poczekać na V serie bo jak na razie mam lekki mętlik. Laska niby przerywa chemie, a pod koniec aplikują jej leki? Horatio proponuje jej wspólne mieszkanie ale dla jej dobra jako świadka czy jako swojej dziewczyny?
dobra ale na wszelki wypadek na maila bo nie wiem czy innym odpowieada:) gina2@op.pl
wczoraj marisol spytała horatia czy małżeństwo zalicza się do tego że on będzie przy niej cały czas albo jakoś tak, no i horatio powiedział że tak... czy to oznacza że oni wezmą ślub??? jakoś nie potrafię tego sobie wyobrazić:):):). no i ona chyba nie przerwała chemii, no chyba że coś innego wtedy brała...;);););)
pozdro:D
nic... pustka. ale na www.cbs.com są streszczenia poszczególnych odcinków :D no ale fakt po angielsku :/
Tez wiem jak sie laska nazywa:D chciałbym też wiedzieć jak bedzie z Horatio i Marisol, taka ładna para
wezmą ślub i chyba dzisiaj albo jutro na AXN puszczą ten odcinek w którym marisol zginie. aż się nie mogę doczekać wieczoru:D
pozdro
Siostra Erica. Wykorkuje w ostatnim odcinku 4 sezonu. Zostanie postrzelona co pozniej doprowadzi do zgonu.