jak można być takim debilem by publikować ten sam post pod wszystkimi serialami z serii CSI?
wszyscy rozumiemy, że twoja bruzda powstała w wyniku poczęcia metodą in vitro robi swoje, ale nie znaczy to, że będziesz traktowany z taryfą ulgową
To dzieci poczete metoda in-vitro maja bruzdy i sa debilami? Wydaje mi sie, ze sam jestes genetycznie zje bany, wydajac takie osady, wiec wez sie ogarnij chlopaczku.
Co do oceny h4r to akurat sie zgadzam - Miami to gniot. Przede wszystkim ze wzgledu na gre aktorska na poziomie statystow z 997, wiec sie nie unos jesli ktos postawil 1 twojemu ulubionemu serialowi.
Jeśli nie lubisz to po co oceniasz na 1 i zaniżasz średnią? Ja też wielu seriali nie lubię, ale nie oceniam, żeby zaniżyć średnią. Poza tym tak można, obejrzałem wszystkie odcinki z Miami, NY i większość z LV. Da się? Da.
Ale trzeba mieć też trochę przyzwoitości i nawet jak czegoś nie lubisz to nie nazywaj tego "mega gniotem".
zgadzam się, ja też oglądałam ( i oglądam ) seriale csi i jestem zdania , że nie sa zbyt dobre w porównaniu np do navy ncis , ale to tylko moje zdanie :)
A na ile ma ocenic, skoro mu sie nie podoba? Na 6? Takim podejsciem jak Twoje, mamy "Nietyklanych" na trzecim miejscu w swiatowym rankingu.