PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

obejrzeć więcej jak 2 odcinki tego mega gniota?

użytkownik usunięty
h4r

jak można być takim debilem by publikować ten sam post pod wszystkimi serialami z serii CSI?
wszyscy rozumiemy, że twoja bruzda powstała w wyniku poczęcia metodą in vitro robi swoje, ale nie znaczy to, że będziesz traktowany z taryfą ulgową

ocenił(a) serial na 5

To dzieci poczete metoda in-vitro maja bruzdy i sa debilami? Wydaje mi sie, ze sam jestes genetycznie zje bany, wydajac takie osady, wiec wez sie ogarnij chlopaczku.
Co do oceny h4r to akurat sie zgadzam - Miami to gniot. Przede wszystkim ze wzgledu na gre aktorska na poziomie statystow z 997, wiec sie nie unos jesli ktos postawil 1 twojemu ulubionemu serialowi.

h4r

Jeśli nie lubisz to po co oceniasz na 1 i zaniżasz średnią? Ja też wielu seriali nie lubię, ale nie oceniam, żeby zaniżyć średnią. Poza tym tak można, obejrzałem wszystkie odcinki z Miami, NY i większość z LV. Da się? Da.

adamo001

Oceniam wszystko niezależnie od tego czy lubię czy nie. Po to są oceny od 1 do 10

h4r

Ale trzeba mieć też trochę przyzwoitości i nawet jak czegoś nie lubisz to nie nazywaj tego "mega gniotem".

adamo001

Po to są słowa aby ich używać. W tym przypadku epitety w kierunku tego gniota są zrozumiałe.

h4r

Dla mnie nie, ale każdy ma swoje zdanie.

ocenił(a) serial na 8
adamo001

zgadzam się, ja też oglądałam ( i oglądam ) seriale csi i jestem zdania , że nie sa zbyt dobre w porównaniu np do navy ncis , ale to tylko moje zdanie :)

ocenił(a) serial na 5
adamo001

A na ile ma ocenic, skoro mu sie nie podoba? Na 6? Takim podejsciem jak Twoje, mamy "Nietyklanych" na trzecim miejscu w swiatowym rankingu.

mWo

Ja na rankingu z filmwebu w ogóle nie patrzę.

ocenił(a) serial na 3
adamo001

Ja tam Miami nie lubię, ale Las Vegas i NY są przyzwoite.

ocenił(a) serial na 3
h4r

Nie powiem że gniot ale ten serial jest tak mocno naciągany że to aż razi w oczy.Przynajmniej mnie.