PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61797
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

dlaczego już w niedzielę nie ma 7 sezonu CSI Miami tylko NY?

ocenił(a) serial na 8
Joan_of_Arcadia

chyba jednak ostatnim 6, bo AXN też tym odcinkiem zakończyło, a dopiero po jakimś czasie zaczeło nadawać 7 sezon.

jeanette0410

Zapewne dla tego, że polsat nie ma wykupionego 7 sezonu (mam taką nadzieję ;). Zresztą 7 sezon niedawno (no dobra, w marcu) zaczęło emitować AXN więc na polsacie może się pojawić (dopiero) we wrześniu. Tak spekuluje, może ktoś ma inne informacje. Niestety na CSI:Miami na polsacie przyjdzie nam jeszcze poczekać.

cream17

Czyli ten odcinek w którym na końcu ginie Horatio jest ostatnim odcinkiem 6 serii?

kinga_kulakowska

Chciałam sprostować: on nie ginie, tylko zostaje eee... postrzelony?

jeanette0410

Z tego,co wyczytałam gdzieś w internecie,to ten odcinek,w którym postrzelono Horatia jest 1 już z 7 sezonu.Więc też nie rozumiem dlaczego Polsat zakończył emisję CSI:MIAMI...

ocenił(a) serial na 4
Joan_of_Arcadia

Nie, to był ostatni odcinek 6 sezonu, na 100%
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
SPOILER!!!!!
Horatio upozorował własną śmierć, żeby zdobyć wszystkie niebezpieczne pociski i przyłapać sprawcę, wyjaśni się to właśnie w 1 odcinku 7 sezonu.

Joan_of_Arcadia

Odcinek w którym "postrzelono" Horatia jest ostatnim odcinkiem 6 serii ("postrzelono" go na końcu odcinka), w pierwszym odcinku 7 serii sprawa się dopiero wyjaśnia.

ocenił(a) serial na 9
jeanette0410

AXN emituje odcinki, jest dopiero na 8mym, także wątpie czy tak prędko Polsat zakupi licencję do tego sezonu. Wujek google ma odcinki te z axn z lektorem :P

ocenił(a) serial na 6
mat9999911

A przepraszam mogę dostać link do tych odcinków z lektorem?;)))

ocenił(a) serial na 10
anitaxelx

google nie gryzie:)

ocenił(a) serial na 8
jeanette0410

Podobno 7 sezon CSI Miami będzie na Polsacie od września.