Mi najbardziej sie podoba csi:miami.. za resztą jakoś nie przepadam,czasem zdarzy mi sie tylko obejrzeć csi:ny
To pytanie juz bylo kilka razy,ale moja odpowiedz jest wciąż taka sama:CSI MIAMI:) Poprostu je uwielbiam,a i ta ekipa najbardziej mi odpowiada.Drugie miejsce to NY a LV nie lubie.
hej ja też uwielbiam CSI:Miami najbardziej ze wszystkich serii. Może dlatego,że właśnie CSI:Miami obejrzałam pierwsze.
Kryminalnych zagadek Las Vegas też jakoś nie trawię (przebrnęłam przez dwa odcinki),a CSI NY czasami jak akurat natrafię to obejrzę.
Ja też najbardziej lubie CSI MAMI!!!! Ta ekipa jest po prostu najlepsza! Najbardziej lubie Horatio Caina i Delko. Zaraz na drugim miejscu stawiam CSI: NY też są świetni;-D Las Vegas widziałam chyba dwa odcinki, ale jakoś nie podobało mi się;-)
A ja najbrardziej lubię LV ;P Za całokstałt. Jeszcze jakiś cas temu moim ulubionym było Miami, ale Caine strasnie mnie irytuje. Co do ekipy to chyba najbardziej lubię tych z NY.
1. csi: las vegas
2. csi: miami
3. sci: ny
1. LV - najlepsze. klasyka .
3. NY - są ,moim zdaniem najgorsze.
sprawy tak proste i banalne, że rozwiązania można domysleć się już na samym początku.
PiotreQ rzeczywiście wymiata ściany i podłogi
czemu wy go tak kochacie? za co?
A co do CSI
1 miami
2 i ostatnie NY (jest nudne a kazde zabójstwo podobne i banalne)
A LV niestety nie widziałam
Mi się najbardziej podoba Miami, ale najlepszy klimat ma moim zdaniem New York ;) Miasto jest absolutnie wyjątkowe i w tym serialu też to widać. Ostatnio oglądam nowe serie na AXNie i się upewniam, że te dwie są najlepsze ;)
1. CSI:LV ciekawe sprawy,seryjni zabojcy, rozwiazania zaskakuja, dobra ekipa
2. CSI:LV czasami jest ciekawie
3. CSI:MIAMI nudna ekipa, banalne sprawy typu maz zabil zone? a nie to kierowca kto by pomyslal, teksty Horatio sa nie do zniesienia
1. Miami (za to słońce, które tam mają)
2. NY
3. Las Vegas
A tak naprawdę wszystkie tak samo mocno lobię. waclawa150, ja też namiętnie oglądam CSI co czwartek na AXN! Pozdrawiam.
Ja uwielbiam Miami tylko ze względu na Horatio. Niby jest sobie rudy facet, ale ma cos w sobie co przyciąga. Z drugiej strony nie lubię Las Vegas tylko dlatego, że jest denna ekipa. Kiepska gra aktorska. Jednak sprawy są świetne.. Wiekszość brutalna ale to nakręca oglądającego.
Co Nowego Jorku to.. średnie ale CZASEM jest ciekawe
to prawda, Horatio imho jest najlepszym śledczym ze wszystkich serii CSI, a rudy nie koniecznie oznacza że faceta należy skreślić :-)
Nie, nie o to mi chodziło. Chciałam poprostu dać przykład na to, że Horatio ma w sobie coś magnetycznego :D
"imho"?
Miami jest najlepsze a jeśli mieliby odwalić taki numer jak w LV że głównego bohatera wywalą to przestałabym oglądać bo bez Horatia to nie byłby tan sam serial, a to że jest rudy daje mu dodatkowego uroku i oryginalności
nie zauważyłam twojego wpisu jak pisałam bo akurat miałam dłużej otwartą kartę z Filmwebem i nie odświeżałam, ale jak ci się podoba ten wpis to nie ma problemu i cała sprawa rozwiązana
żeby nie było: lubię rudych facetów :D Horatio to super gość i mi o tym mówić nie trzeba!
PS imho - In My Humble Opinion :-)
o tak! rządzi zdecydowanie w tyle pozostawiając inne serie i inne seriale!
PS wiecie coś o 10 serii? będzie?
Ja na pierwszym miejscu stawiam ex aequo CSI: Miami i CSI: Las Vegas.
NY - na trzecim miejscu ze względu na ekipe - oprócz Adama nie ma chyba nikogo fajnego :)
1 CSI Miami i ny uwielbiam te seriale i polecam warte obejrzenia
2 csi lv nie wiem nie oglądam
Generalnie wszystkie CSI to wyzwanie dla ludzkiej inteligencji. Na dłuższą metę jedynie LV da się oglądać (kilka pierwszych sezonów bo im dalej tym gorzej). LV ma fajny klimat i generalnie tyle.
Dla mnie najlepsze to
1) osiem pierwszych serii CSI LV niesamowite i wciągające przypadki, seryjni mordercy i Grissom.
2) CSI NY ogólnie nie znoszę Stelli, ale tak poza tym to również bardzo ciekawe
3) CSI Miami czasem takie troszkę zbyt oderwane od rzeczywistości ale jak najbardziej ok