PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61785
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

Śledzę z zapartym tchem 6 serię CSI na AXN. Przez ostatnie dwa dni nie oglądałam serialu. No i tu wielka prośba do Was:
1. jak i dlaczego do ekipy powrócił Ryan Wolfe?
2. co się stało, że Kyle znów trafił do więzienia (i gdzie w tym wszystkim jest jego zamożna mamusia?)
będę wdzięczna za oświecenie mnie w tych kwestiach,
pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
agatorrr

1. Ryan wrócił ponieważ uporządkował wszystkie swoje zaległe sprawy. Horatio wstawił się za niego i oto powrócił :)
2. Kyle trafił do aresztu i czeka w nim aż do sprawy w sądzie. Wszystko nadal toczy się wokół porwanej Newbarry. A jego zamożna mamusia zaostawiła go babci. Julia pojawia się w 13 odcinku serii 6. Ponieważ porwana dziewczyna przez Kyle znika, chłopak wychodzi z więzienia z powodu braku świadków. Jako swoją opiekunkę wybrał Julie. Reszty nie zdradzam co będzie się działo bo nie chce zepsuć ci frajdy ;)

Majtay

A mogę i ja o coś przy okazji zapytać? :)
Dziękuję. No więc w którymś odcinku 6 serii strzelają do Horatia. Jest na koniec scena jak się przewraca. Po tym odcinek się kończy. A następnego dnia AXN serwuje jakąś powtórkę wyrwaną z kontekstu... To Horatio zginął?(jakoś nie za bardzo chce mi się w to wierzyć, na szczęście :D) Albo, żeby nie zdradzać szczegółów, nie orientuje się ktoś który to był odcinek? Może doczekam się następnego... ;P

ocenił(a) serial na 7
Kakti

Do Horatia strzelają w 21 odcinku 6 serii. Jest to końcowa scena serii 6. AXN po wyemitowaniu sezonu 6 zaserwowała nam powtórkę sezonu 5. Następne odcinki (sezon 7) zostaną wyemitowane na AXN od 12 marca. Osobiście nie wytrzymałam napięcia i już w połowie emisji 6 sezonu w polsce, postanowiłam być na bieżąco z odcinkami z USA. Jeśli nie wytrzymasz do 12 marca, proponuje ściągnąć odcinek 7x1 ze stronki a napisy pobrać z napiprojekt. Miłego oglądania :)