Tworzymy sowją wspólną historię. zaczynam piszę coś daje kropki a potem ktoś kończy i następna osoba znówc coś pisze..;D
Porucznik Horatio 'H' Caine tęskni za zmarłą żoną w ostatnim momencie wpada do niego Calleigh Duquesne Rozmawiają o ....
Miami.jej śmierć była tylko przykrywką o której nikt nie mógł wiedzieć ponieważ...
...wiodła ona drugie życie z jednym z członków ekipy Horatia. Tym kimś był...
Nigdy nas nie znajdziesz.! ,,I lepiej nie szukaj bo moze się to źle zakończyć''!
...ma mroczki przed oczami i kręci mu się w głowie, a gdy ją zje zaczynają zmieniać mu się upodobania płci...
(Hej Aguś i Bones. Fajnie się znów spotkać !!!)
...gdy H go dorywa Ryan wpływem namów zjada piece of cake z wielką truskawą i nagle...
Rayean upadł na ziemię, całując trawe bleY;/.
( No Andzia i Bones witam witam ;**. Miło ,że się spotykamy )
-Nawet dobra ta trawa,tylko troche mokra. W tej chwili 'H' zauważył znajomą postać...
...jest pijany i zawozi go do izby wytrzeźwień, gdzie częstują go parówką i red bulem na otrzeźwienie... ( nie przejmuj się bones,ja też uwielbiam horrory i kryminały, może mam coś nawalone w psychice, ale jakieś romanse, komedie i inne takie nudne badziewia mnie nie kręcą)
ja też się cieszę ;p miło wiedzieć, że nie tylko ja mam morderczo-pozagrobowe upodobania. (to o morderczo-pozagrobowych [bo lubie też horrory] upodobaniach, wymyśliła moja przyjaciółka)
Jeeej. ;) Alex jesteś... ( b-o-n-e-s) [na tym Co piszemy opowiadania zadydykowane dla ciebie m.in. ;))]
...Eric'a i Calleigh, ponieważ chciał mieć w dróżynie, kogoś kogo zna i komu ufa. Zatrudnił również dwóch nowych... ;-D (przyłączam się do historyjki;-D)pzdr.
I miał już cały skłąd, lecz wszystko mu przeszkadzało i wrócił do dawnych dobrych czasów, cała stara ekipa i miami.
Mieli trudną sprawę musieli .....
odcięto lewą rękę i złamano kark.
Horatio i Megan postanowili złapac mordercę podstępem .....
...Wiedzieli, że każda z kobiet, krótko przed śmiercią była w popularnym nocnym klubie "La Rosa"...
...tą kobietą była Victoria Beckham, która zobaczywszy policjantów zaczęła...
uciekac, ale Alex jest bardzo szybki i ją złapał.
Zaczęli ją przesłuchiwac wtedy ona im wyznalała, że ......
...zazwyczaj nie bywa w takich miejscach ale gdy dowiedziala sie o morderstwach postanowila ...
... żonę porucznika Caine'a, który nie wiedział nic na tan temat. następnego dnia Alexx przywieziono zwłoki makabrycznie zmasakrowanego mężczyzny. Rozpoznała na podstawie uzębienia i wielkiego tatuaża na plecach w nim...
...z mody na sukces, a on uwazal ze ten serial za dlugo jest juz emitowany i...
jest bezsensowny, ale miał jednak słabośc do Brooke Logan która była tak sexsowna, że na jej widok....