PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108964}

CSI: Kryminalne zagadki Miami

CSI: Miami
2002 - 2012
7,2 62 tys. ocen
7,2 10 1 61786
6,1 11 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Miami
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Miami

speed

ocenił(a) serial na 10

siemaneczko wie ktoś czego nie gra już speed w csi:miami ????????????????????????

ocenił(a) serial na 8
eris1

Gdyż zostaje zastrzelony w odcinku " Lost son" czy jakoś tak i potem pokazany jest bardzo smutny jego pogrzeb... nie radzę wam oglądać gdyż jest bardzo, bardzo smutne ;(((((

ocenił(a) serial na 8
eris1

Gdyż zostaje zastrzelony w odcinku " Lost son" czy jakoś tak i potem pokazany jest bardzo smutny jego pogrzeb... nie radzę wam oglądać gdyż jest bardzo, bardzo smutne ;(((((

eris1

właśnie strasznie smutny był ten pogrzeb(ogólnie pogrzeby są smutne ale nigdy mnie w serialach nie dołowały) :(:(

ocenił(a) serial na 8
paulina_pogon

Ale w serialach przeważnie te pogrzeby są takie mało realistyczne, takie naciągane, a pogrzeb Speeda jest bardzo realistyczny i właśnie reżyser powinien dostać za pomysł nagrodę. :DDDD

AnkaWi

jak juz musieli go usmiercic to mogli wymyslic cos innego, a nie znowu ta niewyczyszczona bron

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

A mi się wydaje, że to był fajny pomysł z tą bronią :) Jak go postrzelili w pierwszej serii to tak sobie myślałam, że on jest jedyną osobą z Miami, która mogłaby nie wyczyścić broni. On nie miał głowy do takiech "drobiazgów" :)

I zgadzam się, że pogrzeb był doskonale nagrany. NA początku strasznie brakowało mi Speeda, bo był moją ulubioną postacią z Miami, ale już się przyzwyczaiłam.

ocenił(a) serial na 8
Mikka_5

Ale trzeba również przyznać, że postać, która gra obecnie detektywa Ryana Wolfa, jest naprawdę świetna, a on jest niczego sobie xD :*

ocenił(a) serial na 10
AnkaWi

Ja nie przepadam za Ryanem.
Speed mial charakter, a Ryan jest jakis taki troche nijaki, za malo kontrastowy do Delko.

ocenił(a) serial na 9
Mikka_5

Mika Masz rację, ja mam to samo zdanie. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
eris1

Speedle pojawia się w 4 odcinku 6 serii "Bang, bang, your debt"

kicikici

Witam serdecznie wszystkich CSI-maniaków :) Mam pytanie.Otóż:oglądam CSI:Miami na Polsacie,gdzie Speed jeszcze występuje i na AXN,gdzie jego już nie ma.Moje pytanie brzmi który sezon leci na Polsacie,a który na AXN? I jak długo jeszcze Speed będzie się pojawiał w tym serialu? Będę wdzięczna za odpowiedź :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 2
Alma

na polsacie 2, a na axn chyba powtarzają 4, speed po raz ostatni pojawi sie w 1 odcinku 3 sezonu

ocenił(a) serial na 8
cureaholic

To zależy, bo teraz leci czwarty sezon, ale na przykład skończył się już piąty... więc to zależy :)