właśnie coś słyszałam o tym, że mają dać jakąś Polkę do csi, ale zastanawiałam się jaki to będzie odcinek i kiedy dadzą to na polski AXN. no właśnie, ktoś wie kiedy?
Tak, to w 5x13 Edyta Śliwińska grała podejrzaną (przesłuchiwał ją Flack). Niestety, pojawiła się w jednej scenie i ledwie na minutę. Szkoda.
Że zagrała to za dużo powiedziane... ja tam nie żałuję, że tak krótko. Jak usłyszałam jej akcent to chciałam się przewrócić :/
Od razu jak ją usłyszałam to wiedziałam, że nie jest Amerykanką :D
No ale skoro jest Polką to nie wymagajmy od niej innego akcentu.
A ciekawe ile było prób i ewentualnych powtórek... tak więc, całość pewnie trwała dłużej niż to, co widzimy na ekranie :)
Wczoraj dopiero udało mi się znaleźć info, że szykuje się kolejny polski akcent. W wydaniu rodem z Las Vegas (jeszcze nie wiadomo, w którym odcinku) ma się pojawić Robert Kudelski x)
coooo???? akuurat napisz jaki odcinek (nie ogladam LV ale jesli to prawda to zrobie wyjatek xd)
Sęk w tym, że na razie niewiele wiadomo... najnowszy "tele świat" podaje, że aktor wygrał casting i zagra w jednym z odcinków "CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas". Nawet na IMDb nie podają, w którym. Przetrząsnąłem tamtejszą filmografię Roberta, ale nie znalazłem wzmianki o jego udziale w serialu. Trzeba poczekać na rozwój wydarzeń :)