Mój ulubiony kryminalny serial, jednak z odejściem Stelli sporo stracił...
W 7 sezonie juz jej nie ma. Zastepuje ja byla agentka FBI, Jo Danville.
Uwazam iz ta zmiana wcale na zle nie wyszla. Odszedl kregoslup moralny, doszedl analityk psychologiczny z poczuciem humoru.
Oo. to ten najnowszy sezon puszczają w TV? Na TV4 albo polsace o ile dobrze pamiętam.. nie jestem na bieżąco z tym serialem, bo zawsze oglądam tę serię w tv, a tu jak widaomo uwielbiają puszczać powtórki. Ostatnio oglądałem chyba odcinek na axn, gdzie Stella była, a raz na Tv4 gdzie już jej nie ma, a jest ta nowa aktorka, przez co nawet nie zauważyłem tej zmiany ;p
może mi ktoś napisać, który aktualnie puszczają odcinek i sezon na AXN, a który na TV4 albo Polsacie?
Ale film jest fantastyczny i mogłam by go oglądać wiele razy. Czy ktoś wie może trzy to młode małżeństwo z córeczką przeżyło bo na końcu 5 czy 6 serri ktoś do nich strzelał.
Na końcu 5 sezonu w 25 odcinku strzelają. I na początku 6 sezonu okazuje się że Danny został trafiony i będzie na jakiś sparaliżowany. A co do oceny to jak dla mnie 9 na 10 choć ostatni sezon, ten 7 był taki sobie. Dla mnie 10 na 10 ma Miami. Las Vegas ma 6 na 10
To był finał 6 sezonu. Przeżyli, bo strzał, który było słychać oddała Lindsay. Wyjaśnienie jest na początku 1 odcinka 7 sezonu.