PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52141
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Czy tylko mnie...

ocenił(a) serial na 8

... załamała ostatnia scena Mac'a i Christin w ostatnim odcinku???

JosFarba

To było do przewidzenia. W zasadzie jest to jakieś otwarcie furtki na ewentualny 10 sezon, chociaż, ja od 8 myślę, że jest finałowy. Możliwe, że scenarzyści planują na ten 10 sezon na zakończenie ślub.

ocenił(a) serial na 8
adamo001

Możliwe, ale może Mac i ta jego dziewczyna pojadą zakładać CSI:ALASKA...

ocenił(a) serial na 7
JosFarba

Wreszcie obejrzałem 9x17. W sumie to dobrze że już koniec. Serial się staczał od kilku sezonów, nieliczne dobre odcinki, przeplatali głupimi. CSI zrobili się zbyt uniwersalni, wszystko w lab, i na dodatek wyręczali policję w terenie.

ocenił(a) serial na 8
arcmarek

Szczerze??? Po ponownym obejrzeniu wszystkich odcinków mogę stwierdzić że serial się zepsuł. Kiedyś był lepszy...

JosFarba

No to wiadomo, że do np 5 sezonu nie ma porównania, aczkolwiek zdarzały się nieliczne odcinki od 7 sezonu gdzie były ciekawe wątki, które można było spokojnie rozpisać na kilka odcinków lub na cały sezon, no ale teraz sobie można gdybać.

ocenił(a) serial na 7
adamo001

No niestety serial od kilku sezonów zaczynał przynudzać przede wszystkim nudnymi wątkami osobistymi...

WOLVERINE55

Tam wątki osobiste są dobre, jeśli są dobrze prowadzone. Gorzej jeśli nie, a było widać, że już jakoś brakowałoby pomysły. Na pewno w finale 10 sezonu byłby ślub Maca i Christine, w międzyczasie byłoby coś z Sidem i pewnie Jo...