PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52156
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

I...

ocenił(a) serial na 10

W niedzielę 31 maja na Polsacie zostanie wyemitowany ostatni odcinek trzeciego sezonu CSI:NY. I co dalej? Czy stacja puści czwarty sezon? A jeśli nie, to co dadzą w niedzielne wieczory w zamian? Ktoś wie?

Co ja będę teraz robiła w czwartki i niedziele bez Dannyego... :)

ocenił(a) serial na 7
joasia1492

..i. No właśnie i nic. CSI już nie będzie leciało ani w czwartki, ani w niedzielę. W niedzielę zastąpią to serialem 24 godziny. A w czwartki już nie pamiętam..;/ Mam nadzieję, że puszczą ten czwarty sezon po wakacjach. Bo przed to raczej nie ma co oczekiwać

ocenił(a) serial na 8
justysia_7

Nie będzie żadnej przerwy. $ sezon będzie tak jak i 3 w czwartki i niedzielę. Ale w najbliższy czwartek jest koncert więc nie będzie, ale w następną niedzielę jest 1 odcinek 4 sezonu. A 24 godziny będą lecieć w niedziele ale o 22:05.

ocenił(a) serial na 7
MoszeUsz

Wszystko pięknie tylko coś się chyba nie zgadza, bo w następną niedzielę to leci Kabaretowy Turniej Miast Bydgoszcz Toruń ...;// Więc coś chyba nie tak. Jeśli na prawdę puszczą 4 sezon to od kiedy ??

ocenił(a) serial na 8
joasia1492

4 sezon serialu rozpoczyna się 14.06 o godzinie 20.00, tak więc czekamy, jakoś przezyjemy te 2 tygodnie..:)

ocenił(a) serial na 8
telimena79

A faktycznie, w najbliższy czwartek jest koncert na jubileusz solidarności, potem w niedzielę kabarety, potem w czwartek boże ciało i standardowe świąteczne fllmy i 1 odcinek 4 sezonu dopiero 14 czerwca. Potem powinno już być zawsze 2 razy w tygodniu z jedną przerwą na TopTrendy.

ocenił(a) serial na 7
MoszeUsz

O Boże ! xD Strasznie się cieszę ! 4 sezon jest cudowny!.. Już się doczekać nie mogę !

I przepraszam za wprowadzenie w błąd. Po prostu byłam pewna że nie puszczą już tego 4 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 10
justysia_7

No! I to mi się podoba:)

Kiedyś na AXN oglądałam kilka odcinków i po prostu szczena mi opadała. Ten sezon jest rewelacyjny.
Wilekie brawa za ostatni odcinek trzeciej serii. Był świetny. W jednym epizodzie tyle się działo. No i romansik D/L wkońcu nabiera barw:)
Teraz pozostaje tylko czekać:):):) Ale damy radę!

joasia1492

To najlepsza wiadomość jaką ostatnio słyszałam. ! odc. 4 sezonu to jeden z moich ulubionych.

ocenił(a) serial na 6
vbella

Ja jeszcze nie oglądałam 4 sezonu w ogóle, dopiero piąty;) Polsat rzeczywiście odpisał na moją wiadomość, że 14 czerwca będą nowe odcinki;) Super;)