PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52147
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Wczoraj oglądałam pierwszy odcinek IV sezonu na AXN i zaskoczyła mnie zmiana wstawki, a szczególnie zmiana utworu muzycznego. Zupełnie inne brzmienie.

ocenił(a) serial na 9
paulinaadder20

zmiany są dobre i w tym wypadku to się potwierdziło. zastanawia mnie tylko co się stało że Danny nie miał okularów jakiś zabieg laserowy czy to tylko małe niedopatrzenie scenarzystów w tym jednym odcinku?

ocenił(a) serial na 7
renatadymek

Ja jestem już po wszystkich dotychczas nakręconych odcinkach czwartego sezonu i Danny nie miał okularków tylko w tym jednym odcinku. A czwarta seria jest najlepsza ze wszystkich nie tylko pod względem zmian wprowadzonych do czołówki i nowej bohaterki (mam na myśli Kendall), ale również fabuły odcnków. tak wieć pozostaje tylko oglądać.

ocenił(a) serial na 9
Nana_11

dzięki za wyjaśnienie. Kendall to ta blondynka od Adama z 1 odcinka 4 serii?

ocenił(a) serial na 7
Nana_11

Tak. Kendall Novak dokładnie. Przewinie się jeszcze przez parę odcinków przy okazji lekko dogryzając Adamowi ;)

ocenił(a) serial na 9
Nana_11

aha dzięki za wyjaśnienie. A może ktoś coś napisać co z Dannym i Lindsay? Będzie się coś dziać między nimi czy nie?

ocenił(a) serial na 10
paulinaadder20

Niestety zbyt wiele miedzy nimi nie bedzie:-(( Danny troche oddali sie od Lindsay na poczatku , ale pozniej nastapi ocieplenie stosunkow miedzy nimi( przynajmniej tak to wyglada).Jako fanka M&M wolalabym cos wiecej, ale nie za duzo bo w koncu to serial kryminalny.

ocenił(a) serial na 9
Daria_9

aha szkoda w zasadzie liczyłam na coś więcej po finale 3 sezonu ale cóż mówi się trudno wielkie dzięki za odpowiedź pozdro