PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52136
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Kim był Ruben?

ocenił(a) serial na 10

Kim był Ruben dla Danny'ego? Bo oglądałam tlyko urywki i nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
Happy93

Ruben był sąsiadem Danny'ego. A co więcej jego przyjacielem. Byli ze sobą związani i Danny nie mógł pogodzić się z jego stratą. Śmierć chłopca zbliży do niego jednak Rikki, matkę Rubena.

ocenił(a) serial na 9
Happy93

SPOILER: Warto jeszcze dodać, że chłopiec zginął od bardzo przypadkowego postrzału, gdy był pod obieką Danny'ego...

ocenił(a) serial na 10
NYPD

No tak, dlatego Danny nie może sobie tego wybaczyć. Ciągle się obwinia o jego śmierć.

ocenił(a) serial na 5
joasia1492

a wktórym odcinku Danny zdradzi Montane? jakoś nigdy nie moge natrafić

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

W epizodzie "DOA for a Day" (S04E15), Danny zapomina o urodzinach "Montany". Zdrada ma miejsce w kolejnmym odcinku - "Right Next Door" (S04E16).

ocenił(a) serial na 9
Anula_3

Zapomniałem dodać, że Polsat powinien wyemitować odcinek "ze zdradą" w najbliższy czwartek :)

ocenił(a) serial na 9
NYPD

wiecie co dzieki za spojlerowanie:) kurde obym nie przegapila:))

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

Ależ nie ma za co, zawsze do usług:) Ja się wycwaniłam i kiedy ja oglądałam 3 sezon na polsacie to AXN puszczał akurat 4, ponagrywałam sobie wszystkie odcinki i mam calutki sezon na płytach, i to bez reklam i reklamówek w trakcie filmu, które czasem zajmują pół ekranu:p Niektóre odcinki oglądałam przez wakacje dziesiąty raz:)

ocenił(a) serial na 9
joasia1492

heheh no mnie tez to zawsze wkurza ze sa te reklamy dlatego wole sobie zawsze serial obejrzec na necie:) a odcinek przegapilam bo mi autobus sie spoznil i od polowy juz mi sie ogladac nie chcialo:/ ale dzisiaj na kompie obejrzalam:) no ja tak mam z kompania braci:) cala na kompie i niektore odcinki ogldam po kilkanascie razy:)

ocenił(a) serial na 5
ewcynka16

hehe 4x16 teraz patrze na youtube i akurat przegapiłam ten moment z rikkie , zaczełam oglądać od rozmowy Lindsay z Dannym . Juz wiem dlaczegi nie mogłam trafic na moment zdrady ;) dzięki

ocenił(a) serial na 10
Anula_3

Cieszę się, że już sobie to wyjaśniłaś:) Na szczęście najgorsze za nami, teraz w ich związku będzie coraz lepiej sie układało :D