Kim był Ruben dla Danny'ego? Bo oglądałam tlyko urywki i nie wiem.
Ruben był sąsiadem Danny'ego. A co więcej jego przyjacielem. Byli ze sobą związani i Danny nie mógł pogodzić się z jego stratą. Śmierć chłopca zbliży do niego jednak Rikki, matkę Rubena.
SPOILER: Warto jeszcze dodać, że chłopiec zginął od bardzo przypadkowego postrzału, gdy był pod obieką Danny'ego...
No tak, dlatego Danny nie może sobie tego wybaczyć. Ciągle się obwinia o jego śmierć.
W epizodzie "DOA for a Day" (S04E15), Danny zapomina o urodzinach "Montany". Zdrada ma miejsce w kolejnmym odcinku - "Right Next Door" (S04E16).
Zapomniałem dodać, że Polsat powinien wyemitować odcinek "ze zdradą" w najbliższy czwartek :)
Ależ nie ma za co, zawsze do usług:) Ja się wycwaniłam i kiedy ja oglądałam 3 sezon na polsacie to AXN puszczał akurat 4, ponagrywałam sobie wszystkie odcinki i mam calutki sezon na płytach, i to bez reklam i reklamówek w trakcie filmu, które czasem zajmują pół ekranu:p Niektóre odcinki oglądałam przez wakacje dziesiąty raz:)
heheh no mnie tez to zawsze wkurza ze sa te reklamy dlatego wole sobie zawsze serial obejrzec na necie:) a odcinek przegapilam bo mi autobus sie spoznil i od polowy juz mi sie ogladac nie chcialo:/ ale dzisiaj na kompie obejrzalam:) no ja tak mam z kompania braci:) cala na kompie i niektore odcinki ogldam po kilkanascie razy:)
hehe 4x16 teraz patrze na youtube i akurat przegapiłam ten moment z rikkie , zaczełam oglądać od rozmowy Lindsay z Dannym . Juz wiem dlaczegi nie mogłam trafic na moment zdrady ;) dzięki