PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52148
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

[Spoiler] Twórcy zapowiedzieli, ze w ostatnim odcinku umrze ktoś z głównej ekipy, jak myślicie kto to będzie? Sądzę, że Stella, choć tego bym nie chciała, ponieważ zamieszała się w tę sprawę z monetami.

ocenił(a) serial na 6
mauren18

Nie!!!!! Chociaż...
http://www.youtube.com/watch?v=ze8xug2-Z1Q&feature=related
Są tam takie momenty, w których jej życie na pewno będzie zagrożone. A może to Angell... a może nikt? Tak by było najlepiej.

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Właśnie widziałam ten odcinek
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
"Pay Up": Angell ginie, Flack z zimną krwią zabija jej mordercę. Odcinek kończy się ostrzelaniem zdaje się z UZI całej ekipy CSI (Mac, Stella, Danny, Lindsay, Sid, Hawkes. Adam i Flack) przez tajemniczego kolesia w samochodzie, kiedy z pubie wznoszą toast za Jess.

ocenił(a) serial na 10
amaunet

wypłakałam tonę chusteczek i morze łez ale teraz zaczęłam się zastanawiać.
Dlaczego w "czołówce" nie było Linds?
Miał być JEDEN trup, a tutaj strzelanina.
Po co to wszystko?
Błagam, niech to się okaże nieprawdą, błagam. :(
Nie doczekam do września... nie...

ocenił(a) serial na 10
anula2261

Jest Lindsay w czołówce... Uspokój się ;)

mauren18

Czyli Angela umarła przez Stellę? Bo pomagała jej zamknąć w kontenerze tego powiązanego z Diakosem i chciał się odegrać? Bo tak na końcu to na Stellę była skierowana kamera... Szkoda, że musimy tyle czekać ;)

ocenił(a) serial na 7
prostynick

wątpię, bo w poprzednim odcinku została rozwiązana sprawa z monetami

ocenił(a) serial na 10
Nana_11

Sprawa z monetami rozwiązana w 24 epizodzie. Profesor P. i jego brat kradną te antyki z grecji, bo rząd grecki odebrał im ziemię, Mac i Stella jadą do Grecji, brat profesora P. zabija profesora, Mac zabija brata. Umierając profesor przyznaje Stelli, że znał i kochał jej matkę, prosi Stellę o wybaczenie oraz żeby oddała skradzione antyki. W tym odcinku też Kolovos ginie zabity przez brata profesorka, a wiadomo, że Kolovos zabił Diakosa.
Angell nie ginie przez Stellę - to osobna sprawa z pancernymi samochodami i wjeżdżaniem przez nie do restauracji przez okna.

amaunet

NIE WIEM JAK WY LUDZIE, ALE WEDŁUG MOJEGO PIĘCIOLETNIEGO DOŚWIADCZENIA W OGLĄDANIU CSI:NY MÓJ MÓZG JETS PEWIEN, ŻE OSOBĄ STRZELAJĄCĄ BYŁ DIAKOS. Z RESZTĄ POCZEKAJMY DO NASTĘPNEGO SEZONU TO WSZYSTKO SIĘ OKAŻE. JA PEWNIE NIE WYTRZYMAM I DRUGI RAZ OBEJRZĘ 5 SEZON.
MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, ŻE NIKOMU NIE STANIE SIĘ KRZYWDA.

Kanakaredes

CZEKAJCIE,CZEKAJCIE!!!!!!!!!!! TO DIAKOS NIE ŻYJE????????? JAK? GDZIE? KIEDY? MOŻE MI SIĘ ZAPOMNIAŁO? OGLĄDAŁAM CAŁY SEZON I NIE PAMIĘTAM, ŻEBY DIAKOSA ZABILI. MOŻE TO DLA TEGO, ŻE SŁABO ZNAM ANGIELSKI (ALE W CSI WIEM O CZYM GADAJĄ... NO MOŻE CZASAMI NIE WIEM) I OGLĄDAM ODCINKI NA YOUTUBE'IE. A NIE CHCE MI SIĘ ŚCIĄGAĆ ODCINKÓW PO POLSKU BO TO STRZSZNIE DŁUGO TRWA.

ocenił(a) serial na 10
Kanakaredes

Mówię Ci, że sprawa monet, Diakosa i Grecji jest rozwiązana w 24 odcinku. Angell ginie podczas wiezienia do sądu syna tego magnata prasowego - zbiry porywają go dla okupy i przy okazji trafiają pare razy Jess...

ocenił(a) serial na 10
Kanakaredes

Nie pisz capsem, to wbrew zasadom ;)
za krótki

ocenił(a) serial na 6
amaunet

A ta strzelanina na końcu? Koś to wyjaśni? Wydawało mi się, że było tam zbliżenie na Stellę...

ocenił(a) serial na 10
The_Slayer

Aleście się uwzięły na tą Stellę... Na wyjaśnienie strzelaniny trzeba poczekać do września, niestety...

ocenił(a) serial na 7
amaunet

Właśnie, czemu się na Stellę się uwzięliście?
Ona nie może zginąć, po prostu nie może, bo chyba nie wyrobię!
To moja ulubiona postać i bez niej serial strasznie dużo by stracił.
Oczywiście nie miałabym nic przeciwko temu, żeby Stell została ranna i Mac się nią zaopiekował xD

ocenił(a) serial na 10
justysia_7

Nikt już nie umrze z ekipy... Jedna Angell starczy na cały 6 sezon co najmniej. Teraz będą rozwiązywać sprawę tego zamachu na nich (na pewno Mac zrobi coś bohaterskiego), Don będzie się zbierał po stracie Jen, a producenci nie chcą wiązać Stelli z Maciem, ona coś do Adama czuje miętę, takie odniosłam wrażenie.

ocenił(a) serial na 7
amaunet

Też tak sądzę, że nikt nie umrze.. Może ktoś będzie ranny, ale faktycznie jedna Angel starczy..

A Adam i Stell? Oj mi nie pasuje xd Moja SMACEDowska dusza istnieje tylko dla związku Mac & Stell. Chociaż powiązanie ich ze sobą oznaczałoby chyba koniec serialu...

ocenił(a) serial na 10
justysia_7

Niedawno czytałam wywiad z Meliną - powiedziała jasno, że producenci nie mają zamiaru swatać ze sobą Maca i Stelli, jedna para w zespole wystarczy.