PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52135
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

i najfajniej się ogląda. New York po prostu. Brudne i wielkie miasto pasuje do tego serialu i wypada najlepiej spośród konkurencji, yea.

ocenił(a) serial na 9
hotrodder

Masz rację mi z wszystkich CSI najbardziej podoba się NY. Może to też dlatego, bo wydaje mi się, że w NY graja lepsi aktorzy ;)

hotrodder

Ja też najbardziej lubię CSI:NY. Przez jakiś czas oglądałem też CSI:Miami, ale to jednak nie to samo.

ocenił(a) serial na 8
hotrodder

Zgadzam się. Zwłaszcza Mac, Flack i Hawkes bardzo mi pasują do nowojorskiego klimatu, zresztą cała ekipa jest great.

guliver_filmweb

Właśnie CSI: NY jest w mojej opinii najmniej cukierkowaty w porównaniu z Miami i mimo, że z Taylora robią wręcz super-hero to nie jest aż taką parodią jak Horatio. Poza tym cała ekipa z Nowego Yorku jest jakaś taka "wyraźniejsza" w porównaniu z innymi ekipami CSI. Tu jakoś widać, że śledczy są ludźmi i mają swoje problemy, życia a nie jest to wątek mega poboczny. Boli mnie, że w 6 sezonie tak obcięli rolę Dannego spychając wręcz go na 3 plan, brak też jego kontaktów z Donem bo tworzyli świetny zespół, który się idealnie uzupełniał. Szkoda, że planują zakończyć CSI:NY ;-(

ocenił(a) serial na 7
hotrodder

a skąd wiesz że planują zakończyć ten serial?

ocenił(a) serial na 8
melania1811

planują zakończyć?! ej bez jaj! ja słyszałam tylko że Mac ma odejsc po 7 sezonie. nie mogą zakończyć CSI:NY - najlepsze z serii :)

pawel_b007

Wydaje mi się, że jakby odszedł Mac, to z pewnością byłby to koniec serialu. Spadająca oglądalność + brak głównego bohatera = jeszcze gorsza oglądalność = koniec CSI: NY. Oby tak nie było, ale oczywiście nie jest to wykluczone.

melania1811

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7862639,Koniec_magii_CSI_.html między innymi tu o tym było, poza tym ostatnie odcinki 6 sezonu są tragiczne i widać, że kończą się im pomysły

ocenił(a) serial na 8
czesio86

e wcale nie były tragiczne, mnie się bardzo podobały, ciekawe czy Casey zrobił to co planował tak skrupulatnie (ci co oglądali to wiedzą o co mi chodzi, a nie piszę dokładnie co zaszło żeby nie zdradzać tym co nie oglądali ;))

pawel_b007

Gdy mówiłem tragicznie miałem na myśli, że jakoś tak na siłę niektóre te odcinki były bez polotu.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli mamy na myśli to samo to na wątku z Caseyem i Dannym tym kończy się 6 sezon wielkim cliffhangerem.

ocenił(a) serial na 10
czesio86

Mam gdzieś opinie innych, że się pomysły kończą. Nowy Jork jest najlepszy! Sinise, Cahill fajny duet. Pierwszy CSI, drugi Glina!