Witam,
szukam piosenki z wczorajszego odcinka, gdy Mac szukał sprawcy morderstwa i pisał mazakiem po szybie... Może ktoś kojarzy? Proszę o pomoc...
Pozdrawiam...
Mam też do ciebie pytanie pewnie ty oglonales/aś w czwartek CSI:NY 17.01.08 Na polsacie o godzinie 22-00 i mi się o to rochodzi czy ty wiesz jak sie ten odcinek nazywał? bo akurat poszukuję tego odcinka i tej muzyczki co ty bo mi sie tez ona mi się podobała wiedz znasz?
hmm napewno to jest ten odcinek co zamordowano dziewczyne co uprawiala ..... przez telefon i co zabili goscia ktory zlecial z helikoptera a potem zastrzelili go jesczze ?
ulatwie ci w tym odcinku jak dobrze pamietam bylo jak ten mac chyba czy jakos mu tam chcialem wyciagnonc nabuj z pod krat i byl obok niego jakis biedaj ktory zrobil sobie kiedys wentke ktora wylawial tam pieniadze i mac pozyczyl od goscia ta wendke i wylowil ten nabuj :P
odpisze ogolnie bo nie chce mi sie na kazde pytanie z osobna odpisywac
1- tak to byl ten odcinek
2- nie mam linka do tego, musisz sobie poszukac w googlach (ja kiedys musialam spedzic na necie kupe czasu aby znalezc jakis odcinek wiec powodzenia w szukaniu :))
3- j.w.
co do tych napisow to posprawdzaj na stronych z napisami do filmow, np. napisy.info :)